O2e

Hur man köper en DVD - spelare

En DVD är en digital video-skiva som lagrar ungefär 4,7 GB information. Om du är som många, och detta begrepp helt flyger ovanför huvudet, frukta inte, för du kan också göra ett smart köp. DVD-skivor är den nya videon standarden ersätter VHS. DVD-skivor är för närvarande i deras premiärminister, eftersom varje enskild film släpps på DVD, och många äldre filmer har konverterats också. För närvarande DVD-skivor är standard, men kommer de att ersättas i framtiden.

Hur man köper en DVD - spelare. Du kommer att behöva bestämma hur mycket du vill spendera på en dvd-spelare.
Hur man köper en DVD - spelare. Du kommer att behöva bestämma hur mycket du vill spendera på en dvd-spelare.

Om detta är din första DVD-spelare köp kommer du att vara mycket nöjd med att äga och driva en DVD-spelare för de kommande 10-15 åren. Även om en ersättning är på horisonten är skillnaderna är få och långt mellan och kan bara ses om du äger en HD storbilds-TV. DVD-skivor är definitivt ett steg över VHS-band, eftersom de är helt digitala. Vilket innebär ingen respektive riktning. Helt enkelt genom att slinka in en DVD, kan du hoppa till någon del av en film på ett ögonblick. Och som en extra bonus, de flesta DVD innehåller extra funktioner som kan väljas från en meny och tittade på din fritid. Om du köper en DVD-spelare, här är några saker du kommer att vilja överväga.

  1. Du kommer att behöva bestämma hur mycket du vill spendera på en DVD-spelare. DVD-spelare kan lätt plockas upp för så lite som 20 dollar, men dessa får inte vara av högsta kvalitet. Bosätta sig på en kostnad som är rätt för dig, och sedan avgöra vilken typ av DVD-spelare du är ute efter.
  2. Vilken typ av TV-och ljudsystem du har är också en viktig faktor. Om du kör en gammal TV, kommer du att fina plocka en billig DVD-spelare som saknar digital ljudkvalitet eller THX-ljud. Om du har ett hemmabiosystem, kommer du vill ha en hög spelare slut DVD som kommer att stödja ditt surroundsystem.
  3. Om du kör en mycket dyr tv, då du definitivt kommer att vilja plocka upp en början i linje DVD-spelare, kommer att HD Ready. Nackdelen av DVD-skivor är att de saknar det utrymme som krävs för att skapa en komplett HD-upplevelse, men du kommer att ha extra fördelar från att köra en hög slut DVD-spelare som stöder HD.
  4. Köp från en betrodd varumärke eftersom dessa varumärken är kända för kvalitet. Du kommer inte att betala mycket mer för en hög kvalitet varumärke som Sony och i det långa loppet kommer du förmodligen få en bättre kvalitet spelare som är mycket mindre benägna att bryta.
  5. Välj en modell som är rätt för dig. Eftersom DVD-spelare har funnits ett tag, kan du köpa en DVD-spelare i varje form, storlek eller färgschema. Hitta något funky som matchar din livsstil och passar i din familj rummet. Om du gillar snygga silver, eller kanske du är en klassisk boxy svart fläkt, kan du hitta DVD-spelaren som är rätt för dig. Sammantaget plocka en DVD-spelare utseende som du tycker är en av de bästa beslut du kan göra.
  6. Nu när du har valt din DVD-spelare, finns det några köpoptioner som du kan välja. Du kan köpa din DVD-spelare på en lokal återförsäljare eller online. Eller om du är en pengar klokt shopper, leta efter begagnade eller renoverade spelare att spara ännu mer pengar. Totalt sett om du tar dig tid och göra lite shopping, kommer du snart att inse att det finns bokstavligen tusentals olika modeller, och definitivt en prisklass som passar fint med din budget.

Lycka till med din nya DVD-köp! Om du är en klok shopper bör du ha skitkul att hitta en DVD-spelare som är perfekt för dig.