O2e

Hur man kan övervaka e effektivitet

Många företag använder en riktad e-postlista för att marknadsföra sin verksamhet. Kontrollera e-post är nu en regelbunden del av människors vardag, så varför inte dra nytta av det? Föreställ större chans exponering för ditt företag med tanke på antalet människor som använder Internet varje dag. Men e-postmarknadsföring är inte så enkelt som att skicka e-post till folk. När du är klar skickar e-post till personer i din lista slutar uppgiften inte där. Du har fortfarande att regelbundet övervaka effektiviteten i e-post, och vi kommer att ge dig tips om hur man gör just det.

Hur man kan övervaka e effektivitet. Ger möjlighet att prenumerera och avbryta prenumerationen på din e-postlista.
Hur man kan övervaka e effektivitet. Ger möjlighet att prenumerera och avbryta prenumerationen på din e-postlista.
  1. Ger möjlighet att prenumerera och avbryta prenumerationen på din e-postlista. Syftet med e-postmarknadsföring är att nå potentiella kunder till ditt företag. Med möjlighet att prenumerera och avbryta prenumerationen på din e-postlista, speciellt om det är första gången som mottagaren tar emot din e-post, hjälper dig att hitta vem de presumtiva kunder är. Ge tydliga instruktioner om hur man prenumererar, prenumerationen och hur du uppdaterar e-postadressen i alla dina e-postmeddelanden och nyhetsbrev.
  2. Hedra begäran om att välja ur din e-postlista. När folk skickar förfrågningar att välja bort e-postlistan, se till att du hedra dem. Du vill inte att bombarderas med klagomål från människor som fortfarande kontinuerligt emot e-post efter att de har avslutat prenumerationen.
  3. Ta e-postadresser som inte längre är aktiva från din e-postlista. Det är viktigt att du alltid hålla din e-postlista uppdateras. Du vill inte ditt nyhetsbrev och kampanjer för att gå till spillo, eller hur? Det finns många program som du kan använda för att hjälpa dig att spåra e-postmeddelanden som du har skickat. En av de funktioner som de erbjuder inkluderar spårning studsade e-post från inaktiva e-postadresser. Återbekräfta teckning av medlemmarna varje månad är också en effektiv metod för dig att spåra dem som har ändrat sina e-postadresser.
  4. Vara en konsekvent e marknadsförare. Skicka e-post med jämna mellanrum för att sätta dina prenumeranter till mods. Om du översvämning dem med e-post varje dag, troligen meddelandena kommer bara att tas bort eller märkta som spam. Att locka människor i din e-postlista, erbjuder tips, förmåner och erbjudanden. Se till att innehållet i ett e-postmeddelande är relevanta och läsvärd.

E-post som ett medium för marknadsföring kan ge underverk för ditt företag så länge du kontinuerligt hålla koll på sina framsteg. En effektiv e-postmarknadsföring kampanj motsvarar blivande ledare och vinst för ditt företag. Följ pekare som vi har skisserat för dig så att du kan övervaka effektiviteten i din e-postmarknadsföring.