O2e

Hur man installerar Yahoo DSL trådlöst

Den värld av kommunikation har förändrats en hel del under åren

Den värld av kommunikation har förändrats en hel del under åren. Vad tog månader att bearbeta innan är bara ett klick bort nu. Familj och vänner som bor långt ifrån varandra hade den typ av svårigheter då. Skicka ett brev kan ta en eller två veckor innan det levereras och fjärrsamtal var begränsad och kostsam. Internet var endast i höga offentliga kontor eller privata laboratorier. Folk var inte medvetna om att Internet redan fanns då. Skulle du tänka dig att leva på det sättet? Visst skulle du inte ens tänka på det.

Det kan aldrig vara en bättre plats att leva på utan teknik runt. För det gör kommunikationen mellan familjer och anhöriga över hela världen. Experter som var helt medveten om dess väsen hade arbetat så hårt för att utveckla ett modernt sätt att kommunicera som kommer att föra människor närmare varandra, även om inte fysiskt.

Tack och lov för Internet! Denna vida världen är mindre nu än hur vi uppfattade det innan. Studenter gör sin forskning kan nu navigera på Internet istället för att stanna längre timmar i biblioteket. Mödrar som är bråttom att laga middag till familjen kommer inte att ha svårt att hitta ett bra recept längre. En sekreterare som behöver skicka ett viktigt budskap till sin chef utomlands kan logga in på nätet och skicka ett mail.

Hur man installerar yahoo DSL trådlöst. Konfigurera modemet genom att sätta installations-cd.
Hur man installerar yahoo DSL trådlöst. Konfigurera modemet genom att sätta installations-cd.

Dessa var bara några av de få saker som har förändrats sedan Internet infördes. Det är skönt att veta att människor från alla samhällsskikt verkligen njuta av det. Efter allt, inte har en anslutning inte vara dyrt längre.

Ett alternativ som ska anslutas på Internet är genom att använda Yahoo DSL trådlöst. Denna produkt levereras med ett kit som innehåller DSL-modem, kablar och filter linje. Det gör att bärbara datorer och andra bärbara enheter att ansluta på Internet. Installera detta är mycket enkelt.

Så här installerar Yahoo DSL trådlöst:

Den värld av kommunikation har förändrats en hel del under åren. Tekniskt stöd ges.
Den värld av kommunikation har förändrats en hel del under åren. Tekniskt stöd ges.

  • Anslut telefonlinjen till uttaget på filtret med etiketten "telefon". Detta filter är en viktig del eftersom det delar DSL höga frekvens signal från telefonens låg frekvens.
  • Anslut nätadaptern till eluttaget och anslut telefonsladden till uttaget i modemet plus en in i filtret.
  • Anslut datorn till modemet med hjälp av Ethernet nätverkskabel.
  • Konfigurera modemet genom att sätta installations-cd. Följ bara instruktionerna på skärmen. Förbered ditt användarnamn och lösenord. När installationen är klar, kommer anslutningen att vara så på nätet.

Tekniskt stöd ges

Tekniskt bistånd ges. Kontaktnumret finns med på DSL trådlöst kit om i fall konfiguration problem uppstår men sällan händer så att du inte behöver oroa mycket om det. Kontrollera alltid ledningar och kablar. Det bör vara borta från vatten eller fuktig. Om du har små barn eller husdjur i huset, se till att det är på en säker plats att de inte kommer att kunna nå. Säkerheten bör alltid hållas i minnet.