O2e

Hur man installerar Microsoft Access

Microsoft Access är onekligen den mest kända databas programvara i världen i dag främst på grund av dess flexibilitet i funktioner och dess tillhandahållande av omfattande applikationer och tillgänglighet till sina användare. Det är en relationsdatabas system för hantering som synergistiskt Microsoft Jet Database tillsammans med ett grafiskt användargränssnitt och verktyg för utveckling av programvara. Det kan användas av icke-programmerare avancerade användare att skapa ett grundläggande program eller applikationer. Det kan stödja lite objektorienterade tekniken men inte helt stödja de objektorienterade utvecklingsverktyg. Det är förmodligen den mest kända Windows-skrivbordet ansökan för datahantering, som är riktad till den information arbetstagaren klassen.

Hur man installerar microsoft access. Först känner systemkraven för access.
Hur man installerar microsoft access. Först känner systemkraven för access.

I denna artikel presenteras en handledning om hur man installerar Microsoft Access eftersom det kommer att ta itu processen på det mest direkta sättet.

Här är instruktionerna för installation.

  1. Först känner systemkraven för Access. Kontrollera om din dators system passar de grundläggande kraven i programmet. Vanligtvis behöver du 500 MHz minst för processorn, och minst 256 MB för RAM. En ledigt hårddiskutrymme på 2 GB är också nödvändigt för att du ska kunna installera Access framgångsrikt.
  2. Nästa steg är att se till att ditt operativsystem är uppdaterat. För att köra Access 2007, du måste ha minst Windows XP SP2 eller en senare version. Före installation av Microsoft Access, se till att du tillämpar relevanta säkerhetsinställningar och uppdateringar till ditt system. För att göra detta, kolla in windowsupdate.microsoft.com .
  3. Nu är du bra att gå. Om du är redo, sätta Microsoft Office-CD i CD-ROM-enheten. Dess installation kommer initiera automatiskt. Det kommer då att visa en popup som ber dig att vänta på installationsguiden för att öppna.
  4. En uppmaning visas sedan på skärmen panelen. Ditt jobb är att ange produktnyckeln och remiss kod som du kan köpa från installations-CD.
  5. Nu har du två alternativ. En är att installera alla Microsoft Office-paketet (som består av Excel, Word, Publisher, Frontpage, Outlook, Powerpoint, Access etc.) eller bara installera Microsoft Access, det enda program du behöver. För att kunna installera Access, när nästa skärm dyker upp på din dator, välj alternativet "Installera nu". Men om du fortfarande vill anpassa inställningarna för din installation kan du välja "Anpassa"-knappen genom att klicka på den i stället.
  6. Datorn kommer nu att börja installera Microsoft Access. Efter att ha väntat på att datorn helt installera Microsoft Access kommer du att uppmanas av datorn en omstart och vad som finns kvar för dig att göra är att klicka på systemet startas knappen.
  7. Nu vänta på att din dator att utföra en omstart. När den gör det, är det primära sak du bör göra för att besöka Microsoft Office-uppdateringar webbplats. Du behöver bredbandsanslutning till Internet som du kan hitta dessa på officeupdate.microsoft.com . Du kommer att kunna ladda ner alla nödvändiga säkerhetskorrigeringar som du kan använda för Access. Genom att ladda ner, kommer du att få mer kontroll över din dator. Detta är en mycket viktig del av processen.

När du har laddat ner allt du behöver och installationen är klar, är du nu redo att arbeta på att göra databaser och gör dina grejer i Microsoft Access.