O2e

Hur man installerar H700 bluetooth

Att ha en handsfree-enhet ger dig fullständig kontroll över båda händerna samtidigt som du pratar i din mobiltelefon, men i vissa amerikanska delstater eller i vissa länder finns en lag mot att använda din mobiltelefon med vissa aktiviteter som verkar tunga maskiner och kör utom när du använder handsfree-funktionen. Egentligen använder telefonen under dessa aktiviteter i sig är en farlig verksamhet. Din hjärna ska vara fokuserad och inte delas mellan ringer och vägen eller maskinen. Det är därför Motorola uppfann en handsfree-enhet som kallas H700 Bluetooth. Detta kan vara praktiskt om du alltid är på samtal. Yrken som säljare och aktiemäklare marknaden kräver 24/7 att komma ut. Så om du vill använda H700 Bluetooth till din fördel, här är hur man installerar det:

Hur man installerar h700 bluetooth. Ladda online bruksanvisning.
Hur man installerar h700 bluetooth. Ladda online bruksanvisning.

Ladda online bruksanvisning. Innan du installerar H700 Bluetooth, se till att din Motorola-telefon version är kompatibel med enheten. Om telefonen inte har stöd för headsetet, mest troligt att du inte kan använda den. Men om telefonen stöder enheten, så ska du ladda ner manualen för att du installerar och använder din H700 Bluetooth korrekt. Du kan ladda ner handboken genom denna webbplats: softwaredriverdownload.com

Var noga med att ladda headsetet. Det är mycket viktigt att se till att din H700 Bluetooth-headset (som ser ut som en öronsnäcka) är fulladdat och arbetar. Indikeringslampan bör bli grön när headsetet är fulladdat. Om det inte laddas alls, eller om indikatorerna inte tänds, måste det vara något fel på batteriet. Har tillverkaren kontrollera det innan du fortsätter med installationen. Om det fortfarande är under garanti, ta med den till ett ackrediterat Motorola serviceverkstad.

Var noga med ditt headset är påslaget. Ditt headset ska vara påslagen innan du fortsätter med installationen. På headsetet, leta efter knappen som säger "kalla" och tryck. Håll trycket på den tills färgen "rosa" visas. Vänd headsetet öppna och vara säker på att lampan lyser.

Växla "ihopparningsläge" på. Din Motorola-telefon och H700 Bluetooth-headset ska vara på "ihopparningsläge" för att installera programmet. Använd instruktionsbok du hämtade ytterligare dokumentation om hur man använder den här funktionen.

På din Motorola-telefon

På din motorola-telefon. Var noga med att ladda headsetet.
På din motorola-telefon. Var noga med att ladda headsetet.

På din Motorola-telefon, gå till Meny. Tryck på knappen "Inställningar" och leta efter alternativet "anslutning". När du har angett anslutning, leta efter det alternativ som säger "Bluetooth-länken," tryck på "handsfree" för att söka efter enheter. Den H700 Bluetooth-enheten ska visas i urvalet. Markera den och klicka på OK.

Telefonen kommer då att fråga om du vill "para" och tryck på "Ja." Ett lösenord dialogruta visas automatiskt på skärmen och när den gör det, ange koden 0000.


Testa headsetet genom att slå ett nummer

Testa headsetet genom att slå ett nummer. Kopplingstonen ska höras genom H700-enheten, vilket innebär att du framgångsrikt installerat din H700 Bluetooth-headset. Ringa någon för att testa volymen i headsetet. Om volymen är för låg för din hörsel, slå upp genom att justera volymknappen på sidan av headsetet. Nu är du säker på att din handsfree-enheten är klar att använda.