O2e

Hur man installerar GPS - utrustning i en mobiltelefon

Installera ett Global Positioning System (GPS) i din mobiltelefon är en sådan hjälp innovation spåra dina värdesaker och kära. Oavsett om du väntar på leverans av ett paket, en företagare sända en taxi, eller helt enkelt en oroande mamma som vill hålla reda på dina tonåriga barn, spåra en mobiltelefon kan vara så enkelt som att klicka på några knappar. Det kommer att bero på vilken mjukvara eller anordning som används eller om du skulle vilja köpa.

Hur man installerar GPS - utrustning i en mobiltelefon. Ladda ner och installera en mobil spioneri-program.
Hur man installerar GPS - utrustning i en mobiltelefon. Ladda ner och installera en mobil spioneri-program.

  • Ladda ner och installera en mobil spioneri-program. Om du vill ha ett system för spårning som är diskret och inte låta den andra personen veta att han eller hon spåras, är det bäst att installera spionprogram på hans eller hennes mobiltelefon. Det finns så många effektiva är tillgängliga på marknaden. Vissa är rimligt prissatta medan andra kan bli ganska dyr. Spyphone guld, Everstealth, FlexiSpy och Mobile Spy är bara några av de mer populära märken av programvara som gör att du kan spåra inte bara platsen för enhet utan även övervaka samtalsloggar och spela meddelanden och surfar historia. Var noga med att kontrollera om programvaran är kompatibel med den specifika telefonmodell innan du gör några inköp. Vissa märken kräver att du laddar ner programvaran med själva telefonen så du måste kunna fysiskt komma åt enheten för ett par minuter för att installera programmet. När programvaran är installerad, allt du behöver göra åt produktens hemsida och ange dina kontouppgifter. Varje aktivitet av det tecknade mobiltelefonen ska registreras och skickas till ditt konto.
  • Registrera dig för en mobiltelefon spårning tjänsten. Om discreetness inte är din högsta prioritet och de andra personerna inte skulle ha något emot om du hålla reda på sina platser är det lämpligt, och sätt billigare, att registrera dig för ett online spårningssystem tjänst. Som med spion programvara, måste du också ladda ner och installera den mobila applikationen i telefonen innan du kan börja följa den. För de fria program, som Buddyware eller Mologogo, bara registrera dig på deras hemsida genom att ange information som din e-postadress, mobiltelefonnummer och önskat lösenord. När du har bekräftat ditt konto kan du hämta sin ansökan direkt till mobiltelefonen. Du kan också spara programmet i datorn och använda motsvarande programvara för att överföra programmet till din mobiltelefon. Andra program som kan förvandla en mobiltelefon till GPS-utrustning är AccuTrackin och Executrac. Du kommer att behöva betala för månatliga paket för varje telefon som du vill hålla koll. Om du vill utnyttja dessa tjänster, gå till deras webbplatser och kontrollera om du mobiltelefon stöder sin ansökan. Kontrollera också om tjänsten täcker din bostadsort.
  • Spåra din mobiltelefon IMEI eller MSISDN nummer. International Mobile Equipment Identity (IMEI) är en unik uppsättning av nummer som tillhandahålls för alla WCDMA (Wideband Space Division Multiple Access) och GSM (Global System for Mobile Communication) enheter. Mobile Station Integrated Services Digital Network (MSISDN), å andra sidan är det telefonnumret på SIM-kortet som används i en mobiltelefon. Kontakta telefontillverkaren eller mobila nät tjänsteleverantör och fråga om de erbjuder spårning tjänster för respektive nummer. Vanligtvis måste du betala en liten avgift för att registrera sig för den här tjänsten. Varje gång du skriver och skickar specifika sökord, skannar din nätoperatör nätet och bestämmer placeringen av en specifik mobiltelefon med hjälp av triangulering. Det kommer då att skicka ett meddelande som informerar dig om var den specifika enheten. Nackdelen med denna tjänst är att det inte kommer att kunna följa mobiltelefonen om den är avstängd eller inte har någon mottagning.


Spårning platser genom mobiltelefoner har vuxit till att bli en integrerad del i moderna telekommunikationsnät. GPS-tekniken gjorde den här tjänsten mer tillgänglig och prisvärd. Nu håller ett öga på dina paket, nära och kära, fordon och andra värdefulla föremål, är bara ett par klick bort.