O2e

Hur man installerar en 6 - skivors CD - växlare

När du går på en road trip

När du går på en road trip, är en av de bästa sätten att hålla dig underhållen genom att ha en bred repertoar av musik blästring från din bilstereo. Om du tar med dig en massa album i CD, kan det vara så jobbigt som byter från CD till en annan. Inte bara är det en olägenhet, kan det distrahera även du och äventyra dig om du kör ensam. Det är en bra sak då att 6-skivors CD-växlare finns. Detta gör att du kan ha 6 olika album på en gång, och du behöver inte mata ut och sätta in CD-skivan efter cd hela tiden. Inte alla bilar installeras med den här funktionen, dock. Så om du vill installera en 6-skivors CD-växlare, följ stegen nedan och du är på väg till en rolig väg resa.

Hur man installerar en 6 - skivors CD - växlare. Förvärva de saker du behöver.
Hur man installerar en 6 - skivors CD - växlare. Förvärva de saker du behöver.

  • Förvärva de saker du behöver. Det är bäst att ha allt material och prylar till hands när du ger dig ut för att installera den här funktionen i bilstereon. Du behöver en CD-växlare, en borr, en CD-växlare monteringssystem, som vanligtvis ingår i CD-växlaren, en skruvmejsel och en kompatibel eftermarknad mottagare. Besök din lokala bil eller radio shop för detta, be säljarna, och de kommer definitivt att vara glada att hjälpa.
  • Scout för en bra plats. Din 6-CD-växlare kommer inte att vara en liten liten sak, naturligtvis, eftersom det kan rymma 6 skivor på en gång, så det är viktigt att du hittar en bra plats för den i bilen. Naturligtvis skulle du vill att det ska vara tillgänglig nog när du vill ändra musikval. Men du kan inte heller ha det är ett hinder för din körning eller dina passagerare. Hitta en bra plats för det, med dessa överväganden i åtanke.
  • Montera hårdvaran först. När du köper din CD-växlare, kommer det med största sannolikhet innehåller en uppsättning monteringsdetaljer. Detta innefattar typiskt en uppsättning fästen, och vissa skruvar. Dessa konsoler är tillräckligt flexibel för att tillåta dig att montera din CD-växlare som du vill ha den - oavsett horisontellt, vertikalt eller hängande. Från önskad plats borra små hål för fästen. Om du vill undvika misstag, markera avstånd hålen först innan du börjar borra. När du gör detta, montera konsolerna och skruva fast dem ordentligt med metall skruvar som ingår i paketet. Om du är förvirrad med hur man ska gå om detta, kontrollera anvisningarna i förpackningen.
  • Anslut CD-växlare till stereon. Leta efter kabeln finns i förpackning CD-växlaren. Du måste ansluta CD-växlaren till stereon. Det kommer att finnas en port på baksidan av din stereo och det är där du kommer att dirigera växlaren styrkabeln. Du måste ta ut stereon från instrumentpanelen för att kunna komma åt denna port, så läs din bilstereo handbok om hur man gör detta utan att skada ledningarna. Anslut till CD-växlare, och se till att du håller kablarna ur vägen.
  • Ställa in vinkel justeringar och du är bra att gå. Du ska kunna sätta vinkeljustering på laddaren genom att hitta en ratt eller omkopplare som låter dig matcha vinkeln hur laddaren ska monteras. När du har gjort detta kan du montera nu din växlare på konsolerna. Säkra fast och du är allt klart.


Nu när du har installerat din 6-CD-växlare, kan du nu njuta lång enheter med bra musik. Nu pågår en väg resa bara blev mer intressant.