O2e

Hur man installerar djupt brännare

Djupt Brännare har en imponerande lineupen av bränning för dina CD och DVD. Det är ett paket program som hjälper dig att skapa multimedia projekt som bilder, musik och text. Lätt att hantera och problemfri, kan du göra en hel del beroende på vilken version. Två är tillgängliga för Deep Burner: Pro och gratis. Ta del av de sidor som nämner funktioner i varje version att veta vilka passar dina behov bäst. Här är hur man få gratis paket.

Hur man installerar djupt brännare. Ladda djup brännare.
Hur man installerar djupt brännare. Ladda djup brännare.

  • Ladda djup brännare. Den fria upplagan, tydligen, är en helt frivilligt program. Det är inte den typ som körs bara i 14 dagar. Det har absolut ingen kostnad och ingen nära framtid löpt ut. Genom att besöka deepburner.com kan du hämta den senaste versionen av freeware. Klicka på knappen Hämta bredvid rätt utgåva. Finns även på webbplatsen är djupt brännare Pro och Deep Burner gratis - Portable Edition. En ruta kommer då att visa upp på din skärm ger dig möjlighet att spara filen. Klicka på knappen och din nedladdning kommer att starta i en handvändning.
  • Jag nstall djup Burner. När du är klar nedladdning, öppna filen. Kör körbara program på din dator. Ett fönster för att ställa in visas på skärmen. Då kommer du till en rad peka-och-klicka-kommandon. Dessa kommandon till att lägga inställningarna för ditt program efter installationen. Den första posten är språket. Du kommer att ha en omfattande lista av val men standard engelska är påslagen. Klicka på Nästa om du är bra med den. Nästa alternativ blir platsen mappen. Om målplatsen är okej med dig, behöver du inte ändra det. Klicka bara på knappen Nästa. Den efterföljande alternativet är installationstyp. Välj mellan Full och Anpassad. Den rekommenderade inställningen för första gången användare är full. Om du väljer Anpassad, kommer du till nästa sida fylld med inställningar som du kan anpassa. Gör ditt val. Klicka på Nästa och installationen börjar.
  • Slutför installationen. Installationen kan ta lite tid eller några minuter beroende på ditt system. Funktionerna i djup Burner gratis installeras nu på datorn. När installationsguiden är klar installerar programvaran ser du det sista änka sida som innehåller alternativ för att starta din ansökan efter start öppnas automatiskt när du klickar på Slutför etc. slutföra inställningen klickar du på Slutför och du är bra att gå. Du kan nu använda din gratis version av Deep Burner.


Där du går

Där du går! Installera en brännare tar endast ett fåtal punkter och klick. Nu har du en brännare till hands (eller på hårddisken) som du kan använda när som helst. Om du funderar på att bränna det senaste audiovisuell presentation du gjort för ett skolprojekt, eller ett album med utvalda spår du plockat för en vän, kan du börja använda Djup Brännare direkt. Du kan också använda den för att rippa musik eller filmfiler från VCD och DVD-skivor. Djupt Brännare beskrivs av dess skapare som ett kraftfullt verktyg i digital assistans. För att bevisa det, måste du använda den.