O2e

Hur man hittar söta virtuella husdjur att ta hand om

Kom ihåg de söta Tamagochi leksaker för några år sedan


Kom ihåg de söta Tamagochi leksaker för några år sedan? Kom ihåg hur mycket efterfrågad dessa små äggformade videospel var? Den Tamagochi leksaker var de första virtuella husdjur på jorden. Dessa dagar virtuella husdjur är inte längre handhållna små enheter, men finns främst på nätet.

Virtuella husdjur är vad som brukar kallas gateway husdjur

Virtuella husdjur är vad som brukar kallas gateway husdjur. De hjälper lära människor hur att ta hand om något som är beroende av dem för vård och omsorg. Vissa föräldrar ger barnen virtuella husdjur innan examen dem till verkliga husdjur. De mäta barnens ansvar av hur väl de tar hand om sina virtuella husdjur.

Här är några tips om hur du hittar virtuella husdjur:

  • Programvaran. Vissa virtuella husdjur är lätt tillgängliga som spelprogram. Du kan få spelen i någon elektronik butik eller i någon kör från bruket videospel butik. Efter att ha köpt den spelskivan, det är bara en liten sak att installera spelet på en dator.
  • Handhållna enheter. Andra virtuella husdjur är också fortfarande tillgängliga som små handhållna spel. Du hittar dessa spel även i elektronikaffärer och videospel butiker. Några stora detaljhandelskedjor har elektronik avsnitt så du kan också kolla dessa platser ut. Handhållen virtuella husdjur är relativt lätt att underhålla. Bara pop i ett par nya batterier varje så ofta.
  • Online. Om du inte vill spendera på virtuella husdjur, kan du alltid gå online för att leta efter dem. Vissa webbplatser kommer att kräva att du registrerar dig för deras tjänst innan du kan börja ta hand om ett virtuellt husdjur. De flesta webbplatser kan du registrera dig för tjänsten gratis så du kan behöva en fungerande e-postadress för att logga in. Det finns också några webbplatser som erbjuder virtuella husdjur som en betaltjänst. Dessa är ofta en uppgradering från den fria dem och erbjuda premium tjänst virtuella husdjur. Naturligtvis är en varning för detta att du får vad du betalar för. Gratis webbplatser kommer inte att vara lika roligt eller sofistikerad som de som erbjuder virtuella husdjur som en betaltjänst.

Ett problem som kan uppstå när du tar hand om virtuella husdjur är att det kan finnas bilaga till husdjur. Det har dokumenterats fall där människor har blivit alltför fäst vid sin virtuella husdjur att det stör de dagliga rutinerna.

Om du gör dina barn att ta hand om ett virtuellt husdjur

Hur man hittar söta virtuella husdjur att ta hand om. Kom ihåg de söta tamagochi leksaker för några år sedan.
Hur man hittar söta virtuella husdjur att ta hand om. Kom ihåg de söta tamagochi leksaker för några år sedan.

Om du gör dina barn att ta hand om ett virtuellt husdjur, kan du behöva reglera den tid de tillbringar ta hand om husdjur. Det är viktigt att de förstår att den virtuella husdjur är inte en riktig levande och är inget annat än ett videospel. Om ditt syfte är att lära dem att vara mer ansvarsfulla måste du få dem att förstå att det bara är ett spel och inte en riktig levande sak. Den virtuella husdjur kan röra sig och bete sig som en levande, men det är viktigt dina barn inser att de inte är det.