O2e

Hur man hittar musik med LimeWire

Limewire är en av de mest populära fildelningsprogram som människor använder på internet. Du kan hitta massor av filer som du vill och ladda ner dem på nolltid. Du kan också ansluta och kommunicera med andra medlemmar på webbplatsen och slutligen kan du enkelt hantera dina nedladdade filer på grund av dess inbyggda bibliotek som de hittade i andra mediaspelare program. Bortsett från detta är det extra funktion som håller din dator borta från virus under nedladdningar när du väljer Professional Edition. Med Limewire kan du ladda ner filmer, musik, videoklipp och så många andra. Och om du är en musikälskare, är det här programmet ett användbart verktyg, som kan ge dig nästan alla låtar du har i åtanke. För att ge dig en snabb guide om hur man hittar din favorit hits och hämta den med Limewire, kolla in stegen nedan.

Hur man hittar musik med limewire. Gå till den officiella hemsidan för limewire och ladda ner programmet.
Hur man hittar musik med limewire. Gå till den officiella hemsidan för limewire och ladda ner programmet.

  1. Gå till den officiella hemsidan för Limewire och ladda ner programmet. Du kan också hitta programmet på flera webbplatser, men du måste vara mycket försiktig med eventuella hot. När du har laddat ner Limewire, installera det på din dator så att du kan komma igång. Öppna programmet när installationen är klar.
  2. Sök musik med fliken Sök som finns på hemsidan. Du kommer att se några sökalternativ på vänster sida av sidan där du kommer främst välja den typ av media som du vill ladda ner. Välj fliken Ljud för att begränsa sökningen till musiken. Standardinställningen är "Alla typer" och om du inte klickar på fliken Ljud, kommer du att bombarderas med så många irrelevanta sökresultat.
  3. Undvik söka med sökord som är för specifika. Se till att inte in artist och titel på låten på fliken Sök samtidigt för det kan orsaka översvämningar illegitima resultat. Istället tas i fliken Sök artist, låten eller albumet innan du trycker på sökknappen.
  4. Prova att blanda ihop ord att söka efter musik i Limewire. Till exempel, om den ursprungliga titeln på låten är Take My Breath Away, blanda upp titeln förvandla den till min andedräkt Take Away. När resultaten har visat, inte ladda ner filen med den blandade upp titeln. Leta efter sökningar med titeln i rätt ordning, för de är de verkliga filerna som du letar efter.
  5. Välj de filer med hög bitrate eftersom de är de mest betrodda dem. Ju högre bithastighet, desto bättre det är för fil.
  6. Ordna storleken på filerna genom att klicka på kolumnen Storlek. Detta kommer att organisera din sökning och ger dig möjlighet att välja om de goda filer enkelt. Genom att göra detta kan du också få bli av skräpfiler som vanligtvis 134 kB i storlek.
  7. Kolla på de värdar som du har laddat ner de flesta av dina goda filer. Chansen är alla deras låtar är av god kvalitet.

Ladda ner musik med Limewire kan vara ett bra sätt att skaffa alla dina favorit träffar. Du bör dock vara försiktig om eventuella hot som eventuellt kan påverka datorns prestanda. Se till att du regelbundet söka igenom alla dina filer med en uppdaterad antivirusprogram.