O2e

Hur man hittar gratis online utbildningsprogram video

Är du i branschen för att utbilda människor

Är du i branschen för att utbilda människor? Vilka metoder eller tekniker använder ni? Hur ordnar du oftast din presentation? Gör du använder spel eller verkliga scenarier livet som exempel?

Du kan hitta behovet av att presentera utbildningsprogram i skolan

Du kan hitta behovet av att presentera utbildningsprogram i skolan, på kontoret, till chefen, till kollegor, och till och med kunder. Utbildning videopresentationer engagera publiken uppmärksamhet bättre än enkla bildspel, eftersom de använder två av sina fem sinnen. Se och höra eller lyssna samtidigt gör det mer effektivt för dina lyssnare att förstå och minnas vad du har att säga och vad du vill förmedla till dem. Med hjälp av videor i utbildning, oavsett om enkla hemgjorda videor, professionellt skapade videor eller ens utbildning programvara, är lärande underlättas på ett snabbare, mer förståeligt och enklare sätt.

Vid användning av utbildning videor, kan du antingen skapa dem själv, eller bara hitta en som är lätt tillgängliga på nätet. Med miljontals användare som skapar utbildning och instruktioner videopresentationer och ladda upp dem på webbplatser som YouTube, Revver eller Screencast.com, hälften av din uppgift är redan från din tallrik.

Du kan hitta utbildning och instruktionsvideor om ett ämne under solen från dessa webbplatser. Nyckeln till att hitta den utbildning video som du behöver är hur kreativ och effektiv du är på kör sökningar. Här är några steg som kan hjälpa dig på vägen.

Hur man hittar gratis online utbildningsprogram video. Identifiera vad du letar efter.
Hur man hittar gratis online utbildningsprogram video. Identifiera vad du letar efter.

Identifiera vad du letar efter. Oavsett om det är en utbildning om hur man ansöker ögonmakeup, hur man skapar den perfekta röda läppar, eller hur du skapar en svart-vit Macbook eller hur du skapar ett fotografi ljusbord, först tänka på vad du vill hitta, och kondensera dina tankar till en 3-fras, ett nyckelord eller en mening. Sökmotorer fungerar på sökord, så det skulle vara en välsignelse för att kunna söka på rätt sätt. Exempel på sökord som få dig resultat:

fotografi ljusbord hur

hur man skapar en fotografering ljusbord

Är du i branschen för att utbilda människor. Veta rätt webbplatser för att söka efter din träning video.
Är du i branschen för att utbilda människor. Veta rätt webbplatser för att söka efter din träning video.

fotografi ljusbord

ögonmakeup handledning

ögonmakeup ansökan hur

hur man ansöker ögonmakeup

Veta rätt webbplatser för att söka efter din träning video. Inte alla video webbplatser är skapade lika. De flesta av de video webbplatser finns för vinst, och de är i stort sett fylld med innehåll "skrapas" eller åter postat av legitima videosajter. Således skulle det vara bra om du redan visste de bästa och mest pålitliga webbplatser för att plocka video från. Naturligtvis video jätte, är YouTube på toppen av listan. De människor som laddar upp på YouTube i allmänhet verkliga människor med en önskan att skapa en gemenskap och sprida vad de vet. Men du bör ändå se upp för rebadged, omdöpta eller skrapas video, som du kan vara bättre sourcing från den ursprungliga utgivaren.

Här är några video webbplatser som du kan använda för att söka efter utbildning videor. Dessa har oftast inbyggda sökmotorer som gör det enkelt att söka utbildning videor på nyckelord eller kategori.

Hur webbplatser. Är dessa webbplatser inriktade värd instruktionsvideor specifikt. Du kanske kan hitta mer genom att söka efter "hur man filmer" på Google eller din favorit sökmotor.

Med populariteten för nya medier

Med populariteten för nya medier, skapa den perfekta presentationen, kurs, seminarium eller bara lära från bekvämligheten av ditt hem, har aldrig varit detsamma. Även om du mycket väl kan skapa din egen video via Windows Media Maker, Ulead, iMovie, Final Cut, eller annan programvara, inget slår söker bara för en video online sedan använda den som en del av vad du vill undervisa. Det sparar tid, ansträngning och ger dina presentationer och kurser kanten som du behöver. Tack vare dessa online video webbplatser och online utbildning webbplatser video, utbildning videor komma till dig med bara ett nyckelord och ett klick på en knapp.