O2e

Hur man hittar en förlorad mobiltelefon

Om din mobiltelefon är ett bihang i ditt liv, att förlora det kan vara traumatiskt. Det kan också vara kostsamt, om någon annan hittar telefonen är det tänkbart att han kan använda dina minuter eller på annat rack upp avgifter.

Hur man hittar en förlorad mobiltelefon. Abonnera på en spårning tjänst eller ladda ner cell programvara telefon tracker.
Hur man hittar en förlorad mobiltelefon. Abonnera på en spårning tjänst eller ladda ner cell programvara telefon tracker.

I alla fall, om du vaknar undrar där du lämnade din telefon kvällen innan, eller om telefonen försvinner någonstans i ditt hus, troligen med dina nycklar, inte bandet. Det finns sätt att hitta din förlorade mobiltelefon. Följ bara dessa enkla steg.

  1. Ring telefon. Om telefonen är påslagen och inte inställd på tyst, så allt du behöver göra är att ringa. När du ringer det ringer, och om det är i ditt hus, bör du kunna höra det. Om du tror att du tappat din telefon när du är ute, ändå försöka kalla det. Det är möjligt att någon hittat den och kommer att svara för att tala om var du lämnade den.
  2. Ring från datorn. Om du inte har en annan telefon, sedan ringa eller skicka ett SMS från din dator. Vissa mobiltelefon tjänsteleverantörer har sin egen online textmeddelanden så kontrollera din leverantör först. Eller gå till www.wheresmycellphone.com . Helt enkelt skriva in ditt nummer och inom stunder, kommer programmet ringer telefonen.
  3. Abonnera på en spårning tjänst eller ladda ner cell programvara telefon tracker. Registrera dig för ett spårningsprogram eller en mobiltelefon spårning tjänsten bör göras innan du förlorar telefonen. Om du regelbundet tappar telefonen betrakta detta som ett alternativ. En bra programvara alternativ kan hittas på www.microtechnologies.net .
  4. Gör en snabb sökning. Om du har försökt ringa telefonen och du inte höra det ringer, kan det vara av eller batteriet dött. Gör en snabb, organiserad jakt på de platser som du kan ha lämnat det. Detta innebär att ditt hem och kontor först. Så kolla din bil. Prova kök och badrum när du söker på huset. Du kan ha ställt ner när du tänkte på något annat.
  5. Fråga dina vänner. Det kan vara pinsamt att ringa eller maila dina vänner att fråga dem om de har sett telefonen, men de kan ha. Det är värt att göra samtalet.
  6. Ring de platser du har varit. Om du var ute shopping eller spökar staplarna när du senast ihåg att ha telefonen genom att slå. Förvara kontorister och bartendrar ofta hitta telefoner, nycklar, plånböcker, vad vi lämnar bakom. De kan lägga den på en säker plats för ett par dagar väntar för ägaren att göra anspråk på förlorade objektet.
  7. Efter en timme eller två, rapportera det förlorade. Om telefonen var stulen i stället för förlorad, är det viktigt att du rapporterar det så fort som möjligt. Om samtal görs som innebära avgifter, kommer du vara ansvarig för att hända innan du meddelar din operatör. Ha telefonen avbryts så snart du vet att du inte kommer att hitta den.

Förlora din mobiltelefon kan få dig att känna utan kontakt med världen

Förlora din mobiltelefon kan få dig att känna utan kontakt med världen. Det kan vara frustrerande om du inte ens vet var du ska börja leta. Lugna ner och ta ett andetag, följ dessa steg för att hitta din telefon.