O2e

Hur man hanterar medlem listor på ett MSN - meddelande styrelse

Internetforum eller anslagstavlor är en av de mest populära destinationerna på nätet, där likasinnade kan samlas och interagera. Som administratör av ett MSN-meddelande styrelse, har du möjlighet att hantera forumets medlemslistan att reglera medlemmar och hålla innehåll anslagstavla up-to-date. Följ instruktionerna nedan för att veta de olika metoderna för att hantera ett MSN-meddelande lista styrelseledamot.

Vad du behöver:

  • Tillgång till Internet
  • En administratör pass ett MSN-meddelande styrelse
  • Den "Medlemslista" sidan

Logga in på ditt MSN-meddelande styrelse.

Först av allt måste du gå till MSN-meddelande styrelse som du är medlem och förvaltare av. Gå online, gå till MSN-meddelande styrelse, och sedan logga in på ditt pass för att starta.

Gå till sidan medlemslistan.

När ditt konto dyker upp, hitta Manager Tools alternativ till vänster navigationsfältet (finns längst ner delen). Sedan hittar Hantera alternativet Medlemslista och klicka på den för att öppna den Medlemslista sidan.

Hur man hanterar medlem listor på ett MSN - meddelande styrelse. Logga in på ditt msn-meddelande styrelse.
Hur man hanterar medlem listor på ett MSN - meddelande styrelse. Logga in på ditt msn-meddelande styrelse.

Visa medlemsprofiler.

Du kan visa medlemsprofiler och deras e-postadresser genom att klicka på deras namn i medlemslistan. Du behöver inte att bända för mycket i deras personliga information, men du behöver bara bedöma om de är bra deltagare till anslagstavlor. Du kommer också att behöva ta hänsyn till om det finns några medlemmar som är sannolikt att orsaka problem i forumet när du tittar sina profiler.

Bjud in till forumet / sek.

Öka antalet dina forummedlemmar genom att bjuda andra människor att ansluta sig. Använd Bjud in andra alternativ för att skicka e-postmeddelanden till vänner och bekanta för att bjuda in dem till din online-grupp. Du kommer också att uppmanas att göra ett kort meddelande för att informera dem om din grupp, så att budskapet välkomnande och vänliga så mottagaren kommer att uppmuntras att ansluta sig som medlem.

Främja medlemmar på forumet / sek.

Du kan marknadsföra medlemmar som har gjort ett bidrag till anslagstavlor genom att klicka på alternativet i den medlemsstat Roll-menyn. Du kan uppdatera sitt konto status om du behöver hjälp med dämpande. Du kan marknadsföra de mest aktiva användarna, och de som frivilligt att vara moderatorer. Var noga med att klicka på Spara efter att göra så för att främja att träda i kraft och visas o anslagstavlor.

Ban medlemmar från forumet / s..

Då och då blir det medlemmar som bryter mot politiken anslagstavla, och de kan göra det på regelbunden basis. Om dessa medlemmar fortsätter att orsaka problem i forumen så måste förbjuda dem. Välj Ban alternativet i den medlemsstat Roll menyn för att förbjuda dem från att komma in i anslagstavlor. Du kan också ta bort inlägg de har gjort efter detta.

Avbryt medlemmar från forumet / sek.

Gå till sidan medlemslistan. Visa medlemsprofiler.
Gå till sidan medlemslistan. Visa medlemsprofiler.

Ibland kommer medlemmarna att bli inaktiv och kommer inte längre bidrar inte heller delta jag forum diskussioner, kan du avbryta dessa medlemmar om så är fallet genom att klicka på Avbryt medlemskap alternativet, sedan klicka på Spara för att ha annulleringen träder i kraft.

Var noga med att hantera din medlemslistor effektivt för att hålla medlemmarna intresserade och forumet innehåll-to-date.