O2e

Hur man gör knappar i Photoshop

Knappar i Webbdesign är illustrationer med hyperlänk

Knappar i Webbdesign är illustrationer med hyperlänk. De är inte bara text med hyperlänk, men de är intressanta bilder med hyperlänk. Genom knappar, designa en webbsida blir mer intressant. Skapa väldesignade knappar är lätt särskilt om du har en full-funktion bildredigeringsprogram och & ndashcreating program som Photoshop. Med Adobe Photoshop kan du göra enkla till mer sofistikerade bilder som fungerar bäst för funktion och form. Nedan är de grundläggande stegen på att knappar i Adobe Photoshop:

Hur man gör knappar i photoshop. Öppna adobe photoshop.
Hur man gör knappar i photoshop. Öppna adobe photoshop.
  • Öppna Adobe Photoshop. Klicka på "File" i huvudmenyn och sedan "Nytt". Ange namnet på filen och sedan knappens dimensionen. Välj önskad bakgrundsfärg samt färgläge. Klicka på "OK" för att börja göra knapparna. I grund och botten kommer du att arbeta med en tom rektangulär bild.
  • Skapa den grundläggande formen av dina knappar. Innan du gör detta steg, se till att du redan har den grundläggande uppfattning om vad din knapp kommer att se ut. Är det en rektangel, cirkel, polygon eller en egen form? Gör ett nytt lager först och sedan hitta knappens grundformen från verktygslådan, som vanligtvis till vänster. Det är rektangelverktyget som standard. Högerklicka på den knappen för att se fler former. Klicka på den tomma värva och dra pekaren till valfri riktning som du önskar. Gör det kommer att avslöja formen. Oroa dig inte om det är bristfällig. Formen kan justeras genom att klicka på flyttverktyget eller trycka på "V" Justera formen om du kan se de små fyrkantiga knappar i hörnen.
  • Välj önskad färg. Detta kan göras på två sätt. Du kan klicka på "Ställ Förgrundsfärg" från verktygslådan eller så kan du klicka på dess lager miniatyr, som är bredvid synlighet indikatorn på sin lager detalj i histogrammet.
  • Stil knappen. Kontrollera att knappen aktiveras genom att aktivera dess lager. Du vet att det är aktiv om den har fyrkantiga saker på hörnen. Att styla knappen, klicka på "Layer" från huvudmenyn och klicka sedan på "Lagerstil." Därifrån kan du välja den stil som du vill ha. Välja någon av dessa kommer att öppna fönstret lagerstil. Därifrån kan du utforska din stil alternativ och se hur varje stil kommer att påverka knappen. Klicka på "OK" en gång nöjd med stilen.
  • Lägg till text på knappen. Klicka på "Type Tool" i verktygslådan. Du kan välja horisontella, vertikala och andra sätt att skriva texten. Ett nytt lager skapas när du klickade på knappen. Skriv texten som du vill. Ändra textstil, peka, etc. från den aktiverade Type Tool alternativrutan. Detta aktiveras när du har valt textverktyget.
  • Stil texten. Aktivera lagret för texten och klicka sedan på "Layer" och sedan "Layer Style". Den Lagerstil fönster visas igen. Ett annat sätt att göra detta är genom att välja från fördefinierade textstilar. Klicka på "Fönster" i huvudmenyn och sedan "stil." Välj stil från de val och det kommer automatiskt att tillämpas på texten.
  • Spara-knappen. Du kan också spara detta som en Adobe Photoshop-fil så att du kan redigera det senare. Dessutom kan du spara den som en ny fil, men den här gången som en bildfil så att den kan tillämpas på webbdesign.

Detta hur-till är den grundläggande sätt att göra knappar i Photoshop. Utforska mer av vad du kan göra med denna ansökan och du kan upptäcka ett bättre sätt att göra knappar webbsida.