O2e

Hur man gör hårda hatt dekaler

Hårda hattar bärs av byggnadsarbetare är alla generiska

Hårda hattar bärs av byggnadsarbetare är alla generiska. De är gjorda av samma material och finns i ett standardutförande. De bär inte företagets design eller logotyp ännu. För detta skulle man behöva en hård hatt dekal, som är typ att gilla ett papper eller klistermärke som bär vad design du vill ha på din hjälm. Med logotypen visas på den hårda hatten gör det mer professionellt. Nu, naturligtvis, måste utformningen anpassas. Du kan antingen ta med detta till en designer eller göra det själv för att spara tid och pengar.

Du kan skapa din egen hardhaten dekaldesign från datorn

Du kan skapa din egen hardhaten dekaldesign från datorn. Först måste du veta någon typ av design program att använda. De flesta människor är redan bekanta med Adobe Photoshop, så du måste ha detta redan installerat på din dator. Om inte, kan du ladda ner en gratis version på nätet. Efter nedladdning, installera på din dator och få en känsla av programmet. Det är faktiskt mycket lätt att använda. Om du inte kan följa upp det snabbt nog, men kan du också ladda ner en manual på det på nätet eller använda hjälpfunktionen finns i programmet.

Om du redan är bekant med Photoshop

Hur man gör hårda hatt dekaler. Hårda hattar bärs av byggnadsarbetare är alla generiska.
Hur man gör hårda hatt dekaler. Hårda hattar bärs av byggnadsarbetare är alla generiska.

Om du redan är bekant med Photoshop, kan du skapa en ny fil. Klicka på Arkiv på höger sida på toppen av skärmen, och välj sedan Nytt från rullgardinsmenyn. Ett fönster ska visas, frågar du de specifika dimensioner av detta projekt. För hardhat dekaler, är den dimension vanligen ca 5 x 3 (med fem inches som bredden, och tre tum som höjden). Välj 300 dpi för sin resolution. Klicka på OK när du är klar.

Du kan sedan börja skapa dina mönster på tom duk

Du kan sedan börja skapa dina mönster på tom duk. Om du har en bild, kan du koppla den till denna duk genom att öppna bildfilen och kopiera och klistra in den. Du kan också lägga till lite text på arbetsytan genom att välja från verktygslådan finns på höger sida av Photoshop-programmet. Du kan även ändra färger, skärpa bilden ytterligare eller göra några fler justeringar.

Så fort du är klar

Så fort du är klar, spara ditt arbete på datorn genom att välja File längst upp till höger på skärmen och sedan på Spara som från rullgardinsmenyn. Ett fönster ska visas som ber dig namnge din fil. Se till att du väljer JPEG i listan, och klicka sedan på OK-knappen när du är klar.

Du kan skapa din egen hardhaten dekaldesign från datorn. Om du redan är bekant med Photoshop.
Du kan skapa din egen hardhaten dekaldesign från datorn. Om du redan är bekant med Photoshop.

Nu när du har önskad logo design, kan du antingen:

  • Har detta ut som ett klistermärke på köpcentret.
  • Har du tryckt på en lokal tryckeri.
  • Har du tryckt på nätet via Cafepress hemsida.

Priserna för order bör variera med var och en av dessa tryckeritjänster. Du kan välja vilken typ av material du vill ha för dina dekaler. Hursomhelst, måste du beställa dekalen mönster i bulk och ibland kan det vara mer än vad du verkligen behöver. Inte oroa dig om, eftersom du kan använda dessa tryckta dekaler för framtida bruk. Åtminstone har du redan det på lager.