O2e

Hur man gör fotopresenter med Kodak EasyShare Gallery

Kodak EasyShare är en serie av digitala kameror från Kodak

Kodak EasyShare är en serie av digitala kameror från Kodak. Kamerorna har en funktion som gör att du enkelt dela foton till dina vänner. Några av dem kommer också med bärbara Printer Dock för enklare utskrift. Du kan göra fotopresenter som kalendrar med användning av EasyShare Gallery. Du kan göra dessa fotopresenter och ge den till vänner och familjemedlem till jul eller andra speciella helgdagar. Lär dig hur man gör detta genom att läsa dessa enkla anvisningar.

  • Installera programvaran Kodak EasyShare. Kodak EasyShare Kameran levereras med programvaran EasyShare. Om du inte har installerat programvaran Kodak EasyShare på datorn placerar du CD-skivan i skivenheten och följ anvisningarna för att slutföra installationen. Om du redan har det installerat kan du hoppa över detta steg.
  • Ange galleriet. Starta programvaran Kodak EasyShare på datorn. När den öppnas, välj Kodak EasyShare Center från listan på vänster sida av programmet. Klicka sedan på Kodak Gallery. Du måste vara ansluten till Internet så att du kan välja dina objekt och ordning från galleriet.
  • Välj presentartiklar. På galleriet kommer du att se olika presentartiklar som du kan använda som gåvor. Det finns kalendrar, muggar, skjortor och andra objekt som du vill ge. Markera den produkt som du vill använda och välj bilderna från ditt galleri som du vill ingraverat på produkterna. Följ instruktionerna på skärmen tills du är nöjd produkterna.
  • Betala för artiklarna. Avsluta shopping för produkter genom att gå till betalningsalternativ på sidan. Lämna alla uppgifter inklusive din leveransadress, ditt namn och kontaktnummer. Betala för artiklarna och sedan du är klar. De ger några stora rabatter på en del av de foton objekt som de har, så att du kan spara lite pengar.
  • Vänta på objekten. Objekten kommer att levereras direkt till din dörr så att du kan ge dem till dina vänner. Leta efter leveransinformation och hur länge du måste vänta på gåvor att komma genom att kontrollera Kodak hemsida.


Hur man gör fotopresenter med kodak easyshare gallery. Installera programvaran kodak easyshare.
Hur man gör fotopresenter med kodak easyshare gallery. Installera programvaran kodak easyshare.

Dessa är de enkla instruktioner som du kan följa om du vill använda Kodak EasyShare Gallery för att göra fotopresenter. Detta är ett bra sätt att handla presenter om du har begränsat med tid för att hitta den perfekta presenten till dina nära och kära. Dessutom är det en fin present att ge eftersom det anpassas efter dina önskemål.

Du kan också beställa artiklar direkt från Kodak hemsida. Gå till webbplatsen Kodak galleriet . Gör ett konto och ge den information som behövs och sedan börja shoppa för din fotopresenter. Det finns gott om objekt att välja mellan inklusive filtar, musmattor och hängen bild. Du kan även beställa ett särskilt tillfälle som ett bröllop eller en födelsedag. Följ instruktionerna på webbplatsen för att börja shoppa för din favorit fotoprodukter.