O2e

Hur man gör ett utlandssamtal till england

Anslutningar är inte längre en fråga

Anslutningar är inte längre ett problem. Även länder som England är nu lättillgängliga tack vare telefon teknik. Det finns fortfarande särskilda överväganden att tänka på när du försöker ringa ett internationellt samtal till England från ditt hem i USA. Se till att du är förtrogen med dem innan du du din telefonsamtal. Här är stegen som krävs ordentligt gör ett utlandssamtal till England:

Ringa instrument

Hur man gör ett utlandssamtal till england. Ytterligare samtal koder.
Hur man gör ett utlandssamtal till england. Ytterligare samtal koder.

Ringa instrument. Du kan antingen ringa ett samtal med tre objekt-fast, mobil eller mobiltelefon eller Internet röst alternativ. Med program som Skype, behöver du inte oroa dig mycket om plats för så länge du ringer är också på nätet och har ett Skype-konto. Men med fasta eller mobiltelefoner, måste du göra vissa justeringar. Fasta telefoner för en, inte använda + tecknet vid placering i ett internationellt samtal så att du kommer att behöva utelämna det. För mobiltelefoner, är tecknet + som tillval.

Nätverk priser. Nätverk priser i ditt mobila nätverk eller fasta nätet måste höras först. På så sätt kommer du inte bli förvånad med de avgifter som kommer upp när du gör telefonsamtal. Detta kommer också att se till att du inte får ut mer än rätt mängd.

Ytterligare samtal koder

Ytterligare samtal koder. Ytterligare samtal koder är nödvändiga. För USA, före utgången koden 011 varje internationellt samtal. Då kommer du att placera riktnummer och det faktiska antalet på den person du ringer i England.

Riktnummer

Riktnummer. Området koder i England varierar mycket. Vissa platser har två siffror och de andra har 4, så bli inte förvånad om du måste placera i två siffror på en stad och 4 på en annan. Bara se till att du dubbelkolla England riktnummer i webbplatser som hur man ringer utomlands . På så sätt kommer du inte gå fel med dina placeringar riktnummer.

Spärra

Anslutningar är inte längre en fråga. Direkttelefon tjänsten.
Anslutningar är inte längre en fråga. Direkttelefon tjänsten.

Spärr. Egna handenheten eller mobiltelefon kan hålla dig från att göra telefonsamtal. Du kan behöva inaktivera spärralternativ till utgående internationella samtal för att se till att du har möjlighet att ringa ett samtal utanför ditt land. Spärr ofta nås med rätt lösenord.

Kampanjer

Kampanjer. Kampanjer kan du spara på kontanter eller priser. Internationell uppringning kampanjer information ofta hittas i nätverket webbplats eller kundtjänst linje.

Direkt ringa tjänsten

Direkttelefon tjänsten. Talk 4 längre kan du ha direkt uppringning möjlighet att spara dig besväret att fästa för mycket siffror eller extra procedurer. De kommer med en premie ordinarie avgift, men det är något du kan punga ut för lätt, särskilt om du gör ofta samtal till England.

Verktyg. Tid och datum samt andra online-verktyg kan du bestämma hur att slå nummer korrekt given plats i världen. Denna tjänst är gratis, bland många andra verktyg som du kan använda så att du kan göra rätt telefonsamtal till England och andra länder.