O2e

Hur man gör en snabb säkerhetsprövning

Dessa dagar kan man aldrig vara nog försiktig

Dessa dagar kan man aldrig vara nog försiktig. Om säkerheten är din oro (oavsett om dig själv eller en nära anhörig), kan du frestas att köra en säkerhetsprövning. Med Internet, är det nu enklare än någonsin att köra en snabb bakgrund kontroll på vem som helst. Följ bara dessa steg och du kommer att ha information till hands på nolltid.

Material:
Dator med internetuppkoppling
Några detaljer om den person du söker

Hur man gör en snabb säkerhetsprövning. bakgrund kontroll på.
Hur man gör en snabb säkerhetsprövning. bakgrund kontroll på.
  1. Skaffa grundläggande identifierande uppgifter om personen. Grundläggande uppgifter uppges fullständigt namn inklusive korrekt stavning, ålder eller födelsedatum (om möjligt) och stat där de bor. Om du har mer information såsom adress, telefonnummer eller personnummer, din bakgrund check bli ännu enklare.
  2. Börja med en enkel sökning. Google och Yahoo är de enklaste ställena att börja din sökning. Börja med att ange personens fullständiga namn (t.ex. "Michael Thomas"). Du bör inkludera det fullständiga namnet på offerter så att du bara får information om någon med både namn istället för alla Michaels och alla Thomas '.
  3. Begränsa din sökning med en folkräkning sökning. När det namn du söker efter är alltför allmänna eller om du inte hittar resultat, chef för USA: s folkräkning för lite mer information på www.census-online.us . Denna webbplats kan du söka efter namn och sedan ger en lista på antalet matchningar som hittades i hela USA. Till exempel ger en sökning på Michael Thomas 24.792 personer i USA med det namnet.
  4. Använd en billig betalade folk söksida. Om den allmänna sökningen inte gav tillräckligt med information eller om du letar efter fastighetsägande eller kriminalregister, behöver du en mer genomgående sökning. Min rekommendation är Instant underlagsrapport för snabba resultat. Du kan också prova Intelius.com, peoplelookup.com eller ens reunion.com att hitta den person du söker. Dessa områden kräver ofta betalning men kan ge mycket detaljerad bakgrundsinformation, inklusive den nuvarande adress, tidigare adresser, kriminalregister, äganderätt, födelsedatum, kända släktingar, arbetsgivare och medelinkomst. Vissa betalas webbplatser erbjuder även en omvänd e-sökning, vilket gör att du kan ange personens e-postadress och sedan söka efter deras namn och annan personlig information.

Köra en säkerhetsprövning kan vara snabbt och enkelt

Köra en säkerhetsprövning kan vara snabbt och enkelt, speciellt om du inte har något emot att spendera några tior. Fortfarande de flesta människor är obekväma om de upptäcker att du körde en sökning på dem. Använd dessa kontroller försiktigt så att du inte kränker någons integritet utan en bra anledning.