O2e

Hur man gör en jukebox för din webbplats

Lägga jukebox på din webbplats kan ge dina besökare en uppfriskande twist än bara den vanliga bakgrundsmusik. Även om det kan låta som en komplicerad process, det är ganska enkel och lätt att utföra. Du behöver bara fokusera och ha lite kreativitet upp din väska.

Följ instruktionerna nedan för att göra en.

 • Se till att din webbplats har en FTP-åtkomst på den. File Transfer Protocol är avgörande för dig att skapa din mp3 mapp. Du kan åstadkomma detta genom att använda ditt webbhotell på din webbplats.
 • Skriv din XML-spellista. Öppna en Windows Anteckningar. Skriv motsvarande kod för ditt spår. Denna kod ger dig möjlighet att lägga till låtar till din bana samt direkt till din uppladdade musikfil plats. Koden är som följer: <playlist version="1" xmlns="http://xspf.org/ns/0/"> <title> din webbplats </ title> <info> http://www.yoursite. com </ info> <annotation> Tack för att lyssna </ anteckning> <trackList> <track> <title> Song Title </ title> <location> http://www.yoursite.com/mp3/mysong1.mp3 </ plats> </ spår> </ Tracklist> </ spellista>. Du kan sedan ladda upp hela filen med formatet playlist.xml på MP3 mappen du har skapat.
 • Köpa en kopia av MSI jukebox. Detta är en programvara som låter dig skapa en och kasta i två eller flera ljudfiler som gör upp en jukebox. Det gör att du kan ändra ljudfiler "arrangemang samt mixa och matcha dem med andra filer.
 • MSI Jukebox har ett fönster som låter dig anpassa din egen jukebox och ladda det hela efteråt. Först väljer du stil för din spelare, kan det vara på jukebox typ eller juke bar. Detta beslut kommer att definiera formen på dina streaming musikfiler på din webbplats. Klicka sedan på några val i de valfria inställningar. Markera "Auto Play första spåret"-knappen för att automatiskt börja spela den första ljudfilen. Markera "Auto Flytta till nästa spår" för att automatiskt gå vidare till nästa spår när den föregående är klar. Den andra knappen "Slumpvis uppspelning" är ett alternativ på om du vill att ljudfilerna att spela utan särskild ordning. Detta kommer att fungera på tio musikfiler eller mer.
 • Välj din jukebox färg på "spelarens färg"-fliken. Vanligtvis en nyans av färger kommer fram. Klicka på önskad färg arrangemang.
 • Klicka på "hitta mp3-filer" flik för att plocka dina mp3-filer. Det är viktigt för dig att överföra alla dina mp3-fil på samma mapp som innehåller din webbsida filer.
 • Klicka på "ordna spår"-fliken. Ett fönster kommer fram. Du kommer att se en lista över dina valda spår. Baserat på flikarna mittemot länkarna kan du bestämma vilket spår rör sig nedåt och vilket spår går upp. Du kan också bestämma vilket spår behövs inte längre och kan tas bort.
 • Namnge den utgående mappen. Ange ett namn för den utgående mappen och skriva in det på den givna motsvarande utrymme. Det är viktigt att inte sätta onödiga mellanslag eller bindestreck för att skapa en. Bara ett enda ord kommer att göra.
 • Klicka på "generera filer"-fliken. Nu kan du se jukebox på det övre vänstra hörnet av området. Fortsätt i bädda din jukebox på din webbsida.
 • Hitta mapp med filer som kommer från programinstallationen. Det är där de projekt som du kommer utföra med programmet placeras. Öppna utgången mappen du har namngett och hitta tre filer nämligen spelaren. html, det. SFT och. xml-fil. Kopiera dessa filer och dra dem till en annan mapp där du skapar din webbsida.
 • Öppna editorn webbsida. Kopiera vissa delar av koden som du ser på anteckningsblocket av spelaren filen. Kopiera koderna mellan dessa koder: <Objekt och </ object> taggarna. Klistra in kopierade objekt till webbsidan. Få. Html-kod och klistra in den på det område där du vill att jukebox ska placeras.

Hur man gör en jukebox för din webbplats. Se till att din webbplats har en ftp-åtkomst på den.
Hur man gör en jukebox för din webbplats. Se till att din webbplats har en ftp-åtkomst på den.

Lägga till några speciella funktioner till din webbplats kommer definitivt introducera din webbplats på ett mer spännande sätt. Det kommer att skapa ett bestående intryck för besökarna. Varje webbplatsens ägare kommer överens om att är goda nyheter.