O2e

Hur man gör en hård återställning på en Zune

Lång är de dagar av bärbara CD-och kassettbandspelare tejp

Lång är de dagar av bärbara CD-och kassettbandspelare tejp. Dagens moderna värld har erbjudit konsumenter med ett brett utbud av tekniska prylar och underverk. Ett genombrott var den MP3-spelare som har tagit marknaden med storm. Oavsett fördelarna med MP3 finns det fortfarande vissa användare frågor inbäddade i sitt system som gör att operativsystemet att hänga eller inte svarar.

Om du äger en Microsoft Zune

Om du äger en Microsoft Zune, du har ingen anledning att gräma. Innan du kontaktar kundsupport, prova självmedicinera din egen gadget genom att utföra en hård omstart process. Processen är ganska enkel men kräver tålamod. Hålla lugnet hjälper snabba upp saker och ting. Om du vill veta hur man kan få ett svar från din Zune, ta en titt på dessa följande riktlinjer:

  • Håll dig borta från områden som kan skada din Zune. Avstå från att använda din Zune under förhållanden som kan innebära komplikationer och svårigheter. Oftare än inte, är mottaglighet för din spelare påverkas av de åtgärder du vidtar för att hålla den i gott skick. Om problemet endast kan fastställas genom en hård återställning, se till att placera din spelare i ett område som inte kommer att orsaka avbrott i processen.
  • Initiera en hård återställning. Börja med att titta på skärmen för tecken på aktivitet genom att hålla ned knappen Tillbaka på din spelare. I de flesta fall ett flimmer borde visas och när du stöter på detta, släpp knappen Bakåt och börja trycka på uppåt-knappen på din Zune. I väntan på spelarens omstart, fortsätter trycka ner. Vid det här laget bör din Zune system vara i färd med att filtrera sitt system och själv-bedömning sin tidigare reaktioner. Det kan ta lite tid beroende på vad som behöver göras.
  • Starta och rensa alla filer. När spelarens omstart program visas på skärmen, börja hålla ner bakåtknappen. Efter detta släpper knappen och börja trycka den högra och spela upp eller pausa reglage samtidigt. Din Zune kommer att börja ta bort minnet så snart en anteckning om röjning av innehållet visas på skärmen. Beroende på hur mycket filer du har, kan en hård återställning processen ta upp till tio minuter. Så snart det är över, ska spelaren fungera normalt igen.

Hur man gör en hård återställning på en zune. Håll dig borta från områden som kan skada din zune.
Hur man gör en hård återställning på en zune. Håll dig borta från områden som kan skada din zune.

Den hård återställning är ett alternativ tillgängligt för många MP3-spelare för att starta och iväg eventuella buggar i den teknik som hindrar dig från att maximera sin fulla potential. Du kommer att behöva utföra en hård återställning när din spelare inte längre svarar på dina önskemål. Lyckligtvis är detta problem inte främmande för Zune. Medan den hårda resten alternativet på din Zune ska fixa någon programvara eller spelare frågor är att skydda alla sparade filer i riskzonen.

Innan du försöker återställa din spelare, se till att säkerhetskopiera alla befintliga filer för att undvika att förlora dem under hård återställning akt utplåna. Du bör definitivt ta din oro till Zune s support speciellt om du hittar samma problem händer igen.