O2e

Hur man gör en fri sökning omvänd telefonen

Med dagens snabba tempo och extremt ansträngande stil

Med dagens snabba tempo och extremt ansträngande stil, är sömn en lyx som inte alla lätt kan njuta av. Och det är därför som när du får sova, du vill få ut mesta möjliga av den. Du investerar i dessa dyra madrasser som krama dig tillbaka, de kuddar som tätt nacken känns de duntäcken som håller dig varm och ombonad och liksom de örngott huden så comfy mot. Och nu med dessa helt sovande inställningar du är redo att gå till "oh" så svårfångade drömland.

Men sedan din mobiltelefon börjar ringa så högt som det kan och när du vaknar upp från din dyrbara sömn du ser ett telefonnummer blinkar på skärmen. Det är ett samtal från ett nummer som inte har sparats på telefonen. Och du vet att du vill ta reda på vem det ringer är. Här är några tips på hur man gör en fri sökning omvänd telefonen.

Hur man gör en fri sökning omvänd telefonen. Innan du plocka upp telefonen.
Hur man gör en fri sökning omvänd telefonen. Innan du plocka upp telefonen.

  • Innan du plocka upp telefonen. Du måste vara beredd att göra denna uppgift rätt. Rätt förberedelser kommer att göra denna uppgift löpa smidigt och så lite ansträngning som möjligt. Och att göra just det behöver du följande: en stark dator, en bra Internet-anslutning, en penna och ett papper. Datorn ska vara igång bra och bör vara fri från virus. Defragmentera det om du kan så att du har liten eller ingen långsammare alls. Då Internet-anslutningen ska vara stark och stabil, igen, för att undvika avmattning. Pennan och pappret är att lista ner det telefonnummer som du vill söka. Om du har rätt utrustning, kan du börja nu din gratis sökning omvänd telefonen. Du kan nu gå till mysteriet ringer som störde din underbara sömn. Det, eller stalker som har ringa telefonen oändligt.
  • Hej operatör, är du där? Det första du bör göra för att utföra denna uppgift är att gå online. Och målet är att jaga för en webbplats som du vill använda. En hemsida som ger dig tillgång till en omvänd telefonkatalog. Webbplatser som Vita Sidorna, Anywho och telefonnummer bra platser som ger dig tillgång till vända teknik telefonkatalogen. Det bästa med dessa nämnda webbplatser är att de erbjuder tjänster gratis. Och allt som är gratis är alltid bra. Så jot dessa webbplatser eller så kan du leta efter andra platser för samma funktion och kan även ge dig fler funktioner.
  • Lås i dessa siffror. När plocka din webbplats är det dags för den mycket speciella steg frigöra detta mysterium som ringer. I webbplatsens yta bör du leta efter en låda. Detta fält skall märkas - telefonnummer. Det är där du kommer in den 10-siffriga telefonnummer från telefonen. Sedan växla knappen Sök. Webbplatsen kommer sedan kör du igenom en lista med resultat. Resultaten kommer att inkludera telefonnummer ägarens namn, adress och platsen för telefonnumret.


Med speciella webbplatser som ger dig identitet för anonyma nummer, är du inte längre hjälplös i dessa små störningar. Så krafsa ner dem anonyma siffror och identifiera dem nu.