O2e

Hur man går med ett socialt nätverk grupp för föräldrar

Att vara förälder är kul

Att vara förälder är kul, men aldrig lätt. Du måste utöva en stor insats för att höja dina barn väl. Det är ett ansvar. Första gången föräldrar har gott om frågor om strategier barnuppfostran. Några av dem hitta svar i böcker, tidningar eller ens fråga erfarna föräldrar. Även om de flesta av dem är nöjda med dessa svar, skulle det vara ännu bättre om de delar sina idéer, fråga råd eller bara har någon med exakt samma erfarenhet att dela den med.

Att få jämnåriga med samma hobbies, intressen och problem görs enkelt genom att använda online webbplatser för sociala nätverk. Det kan vara fördelaktigt att alla föräldrar, oavsett om du arbetar eller vistas i hemmet. Online stödgrupper kan hjälpa dig att spara tid. Du hittar svar på alla dina frågor barnuppfostran och hitta några föräldrar som kan relatera till din erfarenhet eller vice versa. Det är praktiskt eftersom du kan komma i kontakt med likasinnade föräldrar och få svar på dina frågor i ett par klick,

Hur man går med ett socialt nätverk grupp för föräldrar. Hitta en bra socialt nätverk.
Hur man går med ett socialt nätverk grupp för föräldrar. Hitta en bra socialt nätverk.

Här är några tips att komma igång.

  • Hitta en bra socialt nätverk. Flesta föräldraskap webbplatser, liksom Parenting.com och BabyCenter.com har ett medlemskap funktion där du kan registrera dig för ett regelbundet nyhetsbrev. Dessa också köra forum, där du kan leta efter idéer, utbyta information, och även dela dina egna föräldraskap tips. Om du är medlem av större sociala nätverk, som Facebook, kan du också kunna hitta grupper och sidor dedikerade till föräldraskap.
  • Registrera dig. Om det inte redan är medlem kan du nu registrera dig. De flesta webbplatser för sociala nätverk är gratis, och det enda kravet att du behöver ha är en fungerande e-postadress. Var noga med att fylla i de obligatoriska fälten, som vanligtvis din e-postadress, lösenord och födelsedatum (för ålderskontroll ändamål).
  • Anpassa din profil. När du har skapat ditt konto är nästa sak att göra för att redigera din profil. Du bör skriva in dina intressen, hobbies, yrke, bakgrund och andra detaljer. Du kan också ladda upp din bild. Vissa sociala nätverkssajter som Multiplicera och MySpace kan du anpassa färg och utseende på din profilsida bakgrund. Anpassa din profil kommer att hjälpa dig få i samband med andra människor med samma intressen.
  • Hitta dina vänner. Nu är du klar med ditt konto, är nästa del att lägga till dina vänner, släktingar och andra människor du känner. Du kan söka personer genom deras e-postadress eller namn. Oroa dig inte om storleken på ditt nätverk. Du kommer vanligtvis att nå en brytpunkt efter att ha lagt några vänner. Nätverket kommer att växa naturligt.
  • Gå med i grupper med samma intresse. Nästa sak att göra är att söka efter grupper som diskuterar frågor som är relaterade till föräldraskap och barnuppfostran. Till exempel på Facebook kan du besöka facebok.com / sidor / Parenting . Klicka på "Gilla"-knappen för att lägga till den här sidan till din profil. Du kan gå gruppdiskussionerna, fråga råd och svara på relaterade ämnen. Du kan också skicka dina egna gruppdiskussion om du vill fråga något eller om du behöver ett råd. Den bästa delen av att gå dessa grupper är att du får träffa människor från olika bakgrunder och kulturer, som kan ge dig nya perspektiv på föräldraskap.

Du måste också hålla i minnet att webbplatser för sociala nätverk är inte fria från illvilliga och spammare. Du måste vara försiktig med att släppa privata detaljer. Du kan alltid hålla din profil privat eller begränsad till vänner bara. Ge inte ut uppgifter, som dina barns namn, deras skolor, och din hemstad, när du går offentliga diskussioner.