O2e

Hur man förhandlar med företag mobiltelefon

Många människor tror att de inte kan förhandla med sina företag mobiltelefon. Ofta när behovet för företag mobiltelefon att bli flexibla uppstår de kan också bli flexibel. Något av de fall då mobiltelefon företag blir toleranta är när deras kunder har en förändring i deras ekonomiska situationer som när de förlorar sina jobb. Eftersom det finns ett behov av förhandlingar, här är några sätt du kan förhandla med din företag mobiltelefon.

Hur man förhandlar med företag mobiltelefon. Etikett och beteende.
Hur man förhandlar med företag mobiltelefon. Etikett och beteende.

  1. Etikett och beteende. Du är där för att förhandla med dem och inte utkämpa ett krig. Var medveten om dina handlingar och göra det till en vana att presentera dig själv som civiliserade och kunniga individ som de kan ha en vuxen konversation med. Detta gör att du större frihet att förhandla med företag mobiltelefon, eftersom de kommer att se dig som sin jämlike och som en partner som de kan prata med och inte fiender som de måste skyddas mot. Kom ihåg att respektera den andra personen så att du också respekteras.
  2. Kunskap är makt. Innan du försöker förhandla med företag mobiltelefon måste du läsa på deras politik och deras jargong. Dessa är de viktigaste vapen som de använder mot intet ont anande kunder. De använda tekniska termer och jargong och ta sina kunders okunnighet att fånga sina kunder på sängen. När kunderna förlorar sin vakt blir det mycket enkelt att byte på dem. Om du går det beredda du enkelt ta övertaget eftersom du kommer att vara den som kommer att ta dem på sängen och detta kan bli en fördel som du kan använda.
  3. Kontroll av makten. Var medveten om var kontrollen av makten i dina konversationer är. Låt dem inte har denna makt för lång eller för ofta eller riskerar att sugas in i deras fart. När detta händer är medvetet medvetna om de saker som de säger och om du märker något fel, säg det på bästa sätt du kan. Detta kan stoppa farten och ger dig möjlighet att bygga din egen.
  4. Vet några knep och information du kan använda som hävstångseffekt. Det finns många saker du kan göra och säga som hävstång. Två av används oftast utnyttjar är "tänker högt överföra till ett annat företag" och "begäran innan din betalning". Den första fungerar som ett sista val desperation försöker när du tror att förhandlingarna går ingenstans. Tricket att denna strategi är att du inte få dem att känna som om du hotar dem. Det är bara det att du på allvar överväger andra alternativ. Den andra knep används vanligen om du redan är nöjd med vill du vill men du det finns vissa "önskemål" du vill lägga till.

Förhandla med företag mobiltelefon är full av osäkerheter så tror inte att du alltid kommer att få vad du vill. Var beredd på avslag, men ge inte upp. Alltid väga möjliga utfall först och se till att de möjliga utfall som du har tänkt på är något som du kan leva med eller något som du kan göra utan.