O2e

Hur man förhandlar din långväga telefon

Förhandla din långväga telefon kan vara lättare än du tror

Förhandla din långväga telefon kan vara lättare än du tror. Långdistans telefon behöver inte vara dyrt, speciellt om det har skett en plötslig förändring i din ekonomiska situation som inte tillåter dig att betala de aktuella villkoren i ditt avtal. Här är några förhandlingar tips som du kan använda för att få dig mycket närmare till en affär har du möjlighet att leva med.

Hur man förhandlar din långväga telefon. Kontrollera dig själv.
Hur man förhandlar din långväga telefon. Kontrollera dig själv.

  1. Förberedelser. Innan vi går till företaget att förhandla fram bättre villkor, måste du förstora först din kunskapsbas på branschen samt deras politik. Lära sig sitt jargong och få en uppfattning om hur branschen fungerar. Detta kommer att hjälpa dig med förhandlingarna eftersom du kommer att kunna förstå dem och ge dig möjlighet att korrekt reagera på de saker som de säger.
  2. Studera dig själv. Leta efter tidigare kvitton eller förteckningar över dina konsumtionsbeteende. Försök att titta på dem och se hur de påverkar dig och hur kommer de att påverka dig i framtiden. Jämför detta med de olika företagets policy att de erbjuder och leta efter det bästa som passar dig. Detta steg kommer också att du kan tydligt förstå vad du vill myra din nöd kan ligga till grund för förhandlingar. Till exempel försöker avgöra vilka samtal du använder mer. Om du använt för mellanstatliga samtal än-state samtal så ska du leta efter en politik som gör att du billigare och mer kontroll över mellanstatliga samtal.
  3. Kontrollera dig själv. Många låter sina känslor få det bättre av dem. Detta är ett stort nej nej när det kommer till förhandling. Att få känslomässigt över något kommer moln ditt omdöme och gör dig orimligt. När du går in i förhandlingar, se till att du har förberett dig för saker som kan hända under förhandlingarna.
  4. Förhandla. När faktiskt förhandlar med din tjänsteleverantör, se till att du lyssnar på vad de säger. Ta ner anteckningar och ställa frågor. Aldrig göra det enkelt för dem att dra in dig i en affär som du inte vill ha. Välj dina ord noga och se till att förhandlingarna är baserad på din nuvarande planen och dina preferenser. Försök att söka efter en kompromiss som ni båda är nöjda med. Använd din förhandlingsposition utnyttjar klokt eftersom de kan förändra många situationer runt till din fördel.
  5. Tätning affären. Gör inte misstaget att lämna utan tätning affären. Det betyder oftast att få de avtal som du har gjort med dem till att skriva. Om du inte gör detta så kommer det att bli allt för lätt för dem att glömma eller ändra vad du har kommit överens om.

Telefon tjänsteleverantörer är inte monster som många tror att de är

Telefon tjänsteleverantörer är inte monster som många tror att de är. Många av dem vill ge god service och hjälper dig att hålla. Kommunikation är det viktigaste när det gäller att förhandla så se än allt är klart och att du är nöjd med vad har sagts innan de lämnar. Om allt annat misslyckas, vara beredd att ändra din operatör.