O2e

Hur man använder en tjänst för att skicka in artiklar till kataloger

Blogg ägare och webbplatsägare tar nu Sökmotoroptimering eller SEO allvar att driva trafik till sin webbplats. De vet vikten av att vara väl synlig på Internet och en av de bästa SEO metoder är att fortsätta att lägga kvalitativt innehåll eller artiklar. Dina artiklar kommer att vara den viktigaste punkten av intresse och informationskälla. Om du är en expert inom ditt område eller har tillräckligt med erfarenhet på ett ämne eller skicklighet kan du skriva om det och dela med miljontals Internetanvändare.

Hur man använder en tjänst för att skicka in artiklar till kataloger. Sök efter artikel inlämnande tjänster på nätet.
Hur man använder en tjänst för att skicka in artiklar till kataloger. Sök efter artikel inlämnande tjänster på nätet.

Med kvalitet artiklar på din blogg eller hemsida översätter inte till höga besökare räknas omedelbart för om människor inte kan hitta dig då dina artiklar inte kommer att läsas. Ett sätt att öka din synlighet är att få dina artiklar till så många platser artikeln katalog som möjligt. Dessa webbplatser rankas högt i sökresultaten sidor och ofta besöks av Internet-användare så du behöver för att få dina artiklar publicerade på dessa platser också. När folk läser din artikel och hitta dem informativ de kommer att försöka leta efter fler artiklar från dig och det enda sättet är att besöka din webbplats eller blogg. Du kan skicka in artiklar manuellt till alla webbplatser som du kan få på men det kommer att ta mycket tid och ansträngning. Istället kan du använda en tjänst artikel inlämnande att skicka dina artiklar för dig.

  • Sök efter artikel inlämnande tjänster på nätet. Använd din webbläsare för att leta efter artikel inlämnande tjänster och besöka några av de du hittar i den första listan på sidan med sökresultat. Ta en titt på de tjänster de erbjuder och se om du behöver betala för tjänsterna. Det finns inlämnande tjänster som kommer att skryta med tusentals kataloger som de kan skicka artiklar till men du bör vara försiktig med dessa platser. Du bör titta på kvaliteten på de tjänster som de erbjuder och kvaliteten på de webbplatser som de skickar till. Kontrollera om webbplatsen är lätt att använda och navigera runt. Vissa webbplatser kräver att du vet lite om programmering så om du inte vet hur man ska koda du kan nog få någon att hjälpa dig.
  • Skapa ditt konto. När du slutligen beslutar om en artikel inlämnande tjänst webbplats att samarbeta med, kan du börja skapa ditt konto på webbplatsen. Betala de avgifter som krävs och sedan börja lära sig att använda gränssnittet. Förfarandena för varje inlämnande tjänster kommer att vara annorlunda så du måste läsa och förstå instruktionerna. Du kan välja en kategori för artikeln du skickar in och fyll i formuläret med information om artikeln och din webbplats.

Vissa av tjänsterna artikel inlämnande du hittar på nätet kanske inte är pålitliga så du måste komma på forum för att hitta mer information om de webbplatser du möter.