O2e

Hur man använder en Griffen iTrip

ITrip är en enhet som du kan använda med din iPod

ITrip är en enhet som du kan använda med din iPod, så att du kan överföra FM-stationer. Det är en enhet som du måste ha om du är alltid på språng eftersom du kan programmera din egen spellista och använda din iPod från FM-stereo i bilen. Använda iTrip är lätt. Du behöver inte extra batterier för enheten att arbeta eftersom det får ström från din iPod. ITrip är kompatibel med iPod Classic, iPod Nano, iPod Touch och iPhone. Lär dig hur du använder iTrip med några enkla tips.

  • Köp iTrip. Först måste du köpa iTrip. Du kan besöka din lokala elektronik butik för att se om de har iTrip eller du kan också beställa den på nätet på deras officiella hemsida Griffin Technology iTrip . ITrip kostnader 40 0,99€. Se till att din version av iPod eller MP3-spelare är kompatibel med iTrip innan du köper.
  • Ladda din iPod. Se till att din iPod är fulladdad innan du använder iTrip. ITrip kommer att använda kraften från din iPod så det är bäst att hålla din MP3-spelare fulladdat.
  • Ställ in iTrip. Det är bra med iTrip är att du kan spela musik från din iPod trådlöst. Om du gör installationen på rätt sätt, kommer du att kunna använda FM-vågor för att spela låtarna från din iPod. Välj några stationer som du vill. För att ställa in stationerna, navigera till den station som du vill använda din iTrip. Du kan programmera stationen med hjälp av upp-och nedpilarna på iTrip. När du har hittat stationen, programmera den på din iTrip. Gör detta genom att trycka på "SmartScan-knappen. När du väljer radiostationer, är det bäst att välja högre eller lägre frekvenser så att du kan lyssna på din musik utan mycket störningar.
  • Lyssna på din musik. Nu kan du prova att lyssna på din iPod-musik med hjälp av iTrip. För att detta ska fungera måste du se till att stationen på iTrip och stationen på FM-stereo är desamma. Du kommer nu att kunna höra låtarna från din iPod direkt spelas på bilens högtalare.
  • Ladda iTrip. Du kan få slut på batterier på din iPod när du reser långa sträckor eller när du använder iTrip ofta. Du kan ladda din iPod i bilen genom att ansluta den till den ljusare porten eller tillbehöret porten om din bil har en. Håll din iPod tillsammans med iTrip i instrumentpanelen när den inte används.


Hur man använder en griffen itrip. Itrip är en enhet som du kan använda med din ipod.
Hur man använder en griffen itrip. Itrip är en enhet som du kan använda med din ipod.

Dessa är de steg som du kan följa om du vill lära dig hur du använder iTrip i bilen. Se till att du programmera din iTrip innan du börjar köra så att du kan koncentrera dig på vägen och inte bläddra din iPod medan du kör. Läs tillverkarens handbok för iTrip för fler tips om hur du använder enheten.