O2e

Hur man använder en Belkin Wireless G Router som ett intervall booster kopplingspunkt

Har du önskat att du kunde utöka ditt nätverk hemma eller på kontoret utan att använda nätverkskablar? Tja, tack vare den fantastiska blixtsnabbt tekniska upptäckt (och hjärnan bakom det!), Behöver du inte längre köpa längder och längder nätverkskablar på grund av den kommersiella tillgängligheten av Belkin Wireless G Router. Belkin Wireless G Router gör det möjligt för dig och andra användare att utbyta och komma åt filer, åtkomst till Internet på samma gång, och kommunicera med varandra även från en rad 400 meter - allt detta utan att använda nätverkskablar! Om du vill arbeta i en miljö där området inte kommer att vara problemet, är Belkin Wireless G Router vad du behöver. Så här använda enheten som ett intervall booster kopplingspunkt.

Hur man använder en belkin wireless G router som ett intervall booster kopplingspunkt. Sätt in "hur att installera" CD i datorn.
Hur man använder en belkin wireless G router som ett intervall booster kopplingspunkt. Sätt in "hur att installera" CD i datorn.

 • Ställa upp. Det är bättre att ställa in enheten där den kan kopplas till närmaste eluttag med lätthet. Det är också viktigt för dig att bestämma din nuvarande sortiment så att du kan placera enheten där den behöver för att mata ut det intervallet och öka den till maximal kapacitet. Som nämnts är utbudet av Belkin Wireless G Router 400 meter. Sedan nästa punkt på checklistan är att vända på enheten.
 • Sätt in "hur att installera" CD i datorn. Datorn för CD bör vara den med mest närhet till enheten. Sätt in CD-skivan i rätt kortplats. Klicka på enheten med CD och vänta på installationsguiden att pop i skärmen. Härifrån är det en enkel process att följa och klicka på rekommenderade åtgärder för installationen kan slutföras.
 • Logga in på Internet och på typ av webbläsare i följande nummer / IP-adress. 192.168.0.1 varefter du klickar på "Enter" på din dator.
 • Vänta på en annan sida att dyka upp eller visas på skärmen. Du kommer att bli ombedd att skriva in ditt önskade användarnamn och lösenord på respektive fält. För detta ändamål du uppmanas att använda den ofta används och generiska "Admin" på de angivna fälten. När det är klart, klicka på knappen som lyder "Logga in." Du håller nu på att automatiskt omdirigeras till menyskärmen på enheten.
 • Tweak LAN-inställningar. LAN står för Local Area Network. Nu då, konfigurera nätverket genom att kopiera IP-adressen på webbläsarens sida på den tomma textrutan på sidan. Då måste du nu ta en noggrann inventering av de datorer som ska ingå i nätverket. När du har ett antal, tillsätt 1 till den totala. Till exempel, om du har räknat 10 som summan av de datorer som du vill ansluta till nätverket ska du skriva in 11.
 • Hitta och klicka för att aktivera / inaktivera följande.
  • Hitta DHCP-server underifrån IP-adressen i textrutan. Inaktivera alternativknappen genom att klicka på "stäng av"-knappen.
  • Hitta på Internet WAN och sedan aktivera länken som läser DNS.
  • Nästa upp är för dig att gå till "Inaktivera Vidarekoppling" rutan och aktivera radion rutan.
  • Gå vidare till rutan som lyder "Wireless" och härifrån dirigeras att aktivera "Säkerhet"-knappen.
  • Ta bort de IP-adresser som anges på "Port Forwarding" textrutan.
  • Klicka "Gateway" för att inaktivera följande program: brandvägg. Ja, du läste rätt. Du ska avaktivera brandväggen för att tillåta den nyinstallerade enheten för att få tillgång till ditt LAN.
  • Avsluta uppgiften genom att klicka på knappen märkt "Ansök".


Nu har du precis lyckats ökat utbudet punkten eller räckhåll för nätverket med Belkin Wireless G Router utan att bryta ett svett!