O2e

Hur man ändrar Media Player Classic funktioner

Media Player Classic är lätt version av de mer populära och funktionsrika Windows Media Player. Anledningen till Microsoft utvecklade detta alternativ mediaspelare är att fånga öppen källkod marknaden eller snarare marknaden som inte har råd att betala för mjukvara. Ja, Media Player Classic eller MPC helt gratis och ingår oftast i alla Windows-operativsystem. Dock kan MPC laddas ner på nätet och om du inte har det installerat på datorn. I varje fall om du använder det här programmet måste du veta att du faktiskt kan ändra den att prestera bättre eller titta svalare. Här är några saker som du bör veta om det.

Hur man ändrar media player classic funktioner. Börja med att köra programmet.
Hur man ändrar media player classic funktioner. Börja med att köra programmet.

  • Börja med att köra programmet. Om du har MPC installerat på ditt system, då du kommer att vilja köra det först innan du ändrar den. Om genväg på skrivbordet är tillgänglig dubbelklicka på den. Du kan starta programmet genom att välja det i "Start"-menyn. Ett annat sätt att initiera det är genom att placera en video-eller ljudfil och spela den med den speciella mediaspelare. När MPC är på, kan du överväga nu ändra vissa aspekter av den.
  • Skins. Detta är i grunden hur gränssnittet ser ut. För att komma åt denna, måste du klicka på "Visa" i den övre menyn och välj "Skin chooser". Detta kommer att öppna ett nytt fönster där alternativen kommer att finnas tillgängliga. På vänster sida i fönstret kommer du att se alla tillgängliga skinn som du kan använda som sparas på din dator. Välj en och välj "Apply Skin". Detta kommer omedelbart ändra utseendet på spelaren. Om du behöver få fler skinn, är Internet en värd för många gjort fläkt och Microsoft gjorde skinn. Dessa är alla fria att ladda ner. Installera det så att programmet kommer att upptäcka det lätt.
  • Andra funktioner. Det finns andra funktioner tillgängliga för dig att ändra. Några av dem är förmågan att göra det möjligt för bildtexter och textremsor när du tittar på en video, för att möjliggöra andra kontroller och knappar som ska visas på gränssnittet, växling av information om video eller ljud som spelas upp, vilket gör spellistan synlig och redigera ljudet och videokvalitet genom en equalizer eller videoredigerare. Alla dessa funktioner kan nås och modifieras genom att klicka på menyn "Visa" längst upp på skärmen och välja vad du vill ändra. Vid byte varje funktion, se till att du testa det först. Om du inte gillar det, redigera det igen. Hålla ändra varje aspekt tills du hittar rätt blandning av saker.
  • Tillämpa ändringarna. När alla ändringar har gjorts, klicka på "Verkställ ändringar" och det kommer magiskt att genomföras. Oroa dig inte, du kan enkelt återgå till den gamla stilen eller inställningar enkelt genom att upprepa processen och tillämpa de tidigare inställningarna.

Det är hur lätt det är att manipulera denna roliga och full skisserat medier program som Microsoft har gjort tillgängliga för alla. Om du inte har detta program nu, se till att ladda ned så fort du kan. Folk svär att det är värt det och eftersom det är gratis, det finns verkligen inget att förlora.