O2e

Hur konvertera företagslogotyper till JPEG - bilder

Många företag annonserar nu sin verksamhet via Internet

Många företag annonserar nu sin verksamhet via Internet. För människor att enkelt identifiera ditt företag är det fortfarande effektivt att använda företagets logotyp. JPEG-formatet är ett av de allmänt accepterade bildformat på Internet. Om du ska skapa en hemsida för ditt företag, är det bäst att använda JPEG-bilder format för företagets logotyp. Läs vidare och vi kommer att ge dig information om hur du konverterar företagslogotyper till JPEG-bilder.

  1. Spara företagets logotyp på datorn. Det finns olika program tillgängliga som kan hjälpa dig att konvertera företagslogotyper till JPEG-bilder. Det är viktigt att du anger en mapp i datorn för företagets logotyp. Se till att spara en kopia av det ursprungliga företagets logotyp och att aldrig skriva över den ursprungliga bilden. Om det någonsin något går fel eller kvaliteten på logotypen ändrades under konverteringen, åtminstone har du fortfarande den ursprungliga bilden.
  2. Använd Microsoft Paint för att konvertera företagslogotyper till JPEG-bilder. Microsoft Paint är ett enkelt imaging program som du kan använda som en snabb lösning till uppgiften att omvandla företagslogotyper till JPEG-bilder. Allt du behöver göra är att gå till "Start"> "Program"> "Tillbehör"> "Paint". Ur färgens 'Arkiv' väljer du "Öppna" och leta reda på företagets logotyp sparas på datorn. När logotypen importeras att måla, gå tillbaka till "Arkiv" och välj sedan "Spara som". Enligt fältet "Filnamn" kommer du att se ett fält märkt "Filformat" där du kan välja "JPEG" från rullgardinsmenyn.
  3. Använd en online Image Converter för att konvertera företagslogotyper till JPEG-bilder. Gå till coolutils.com och här kan du konvertera företagets logotyp gratis. Ladda upp företagets logotyp genom att klicka på "Bläddra"-knappen. Efter uppladdning, ange konvertera alternativen och se till att "JPEG" är valt under "Konvertera till fältet. Du kan också ange bredd, höjd och rotera inställningar för JPEG-bilden. Klicka på "Download konverterade filen" knappen och du kommer omedelbart få JPEG-fil med företagets logotyp sparas på din dator.
  4. Använd en programvara fotoredigering att konvertera företagslogotyper till JPEG-bilder. Om du fortfarande behöver göra ytterligare förbättringar av företagets logotyp, är din bästa insats för att använda ett foto redigeringsprogram som Adobe Photoshop eller Corel Paint Shop Pro. Kom bara ihåg att välja JPEG när du sparar företagets logotyp med hjälp av programvaran.
Hur konvertera företagslogotyper till JPEG - bilder. Spara företagets logotyp på datorn.
Hur konvertera företagslogotyper till JPEG - bilder. Spara företagets logotyp på datorn.

Webbläsare kompatibilitetsproblem är sällsynta så länge de bilder som används på en webbplats är i JPEG-format. Nu kan du vara säker på att alla människor tittar på din webbplats kan se ditt företags logotyp.