O2e

Hur konvertera en PDF till en flash blädderbok

Flash vända bok är en utfil skapats med program som kan ge vanliga filer på din dator en bok-liknande effekt när du läser den. Detta program skapar grunden intrycket att du läser en bok via datorn eftersom det tillåter dig att vända virtuella sidor. Lägga till detta, Flash flip böcker också lägga en tjusig utseende till hur du visa dina filer i din dator. Det gör att dina filer ska visas på ett mer organiserat sätt, vilket skapar en mer angenäm upplevelse. Det är som att få samma känsla när du öppnar en bok från en ansedd förlag. Enskilda sidor visas ordnad och är utställningsmonter på ett sätt som liknar verkliga böcker. Dessutom är programmet mycket användbart för visning tidning eller katalog webbplatser som visar upp olika produkter på webben. Nättidning visning kan kännas som den äkta varan utan dyra priset när du använder Flash flip.

Om du vill uppleva skillnaden av Flash Flip böcker i din dator här är steg du behöver för att konvertera PDF-filer till Flash Flip Book:

  • Ladda ner en flash-flip program via internet. Det finns flera Flash flip program som finns tillgängliga på Internet. Du får först forskning om nedladdningsbara program med de bästa recensioner på nätet. Du kan även söka efter tillgängliga program på webben direkt som på webbplatser som erbjuder freewares. När du har beslutat om vilka tillgängliga program att ladda ner, helt enkelt ladda ner programmet som du väljer på din dator.
  • Öppna PDF i Adobe Illustrator. Öppna PDF-filen i din dator som du vill använda för visning via Flash Flip senare. Vid början, kan du välja PDF-filer som du bara vill öva förvandlas till Flash Flip Books. Det finns ingen anledning att vara så allvarlig så väljer vilken fil kommer att tänka på.
  • När programmet har laddats ner. Gå till "File" i programmet och klicka på "Välj". Från att klicka på 'Select', kommer andra alternativ att visas på en lista. Klicka på "SWF" som filtyp som ska användas från den här listan. Genom att göra detta kommer du att skapa sida 1. Lägg alla nya SWF-filer i sökvägen som anges som "sidor" mappen i Flash Flipping Book utfil.
  • I visning online. Öppna "Pages.xml," en fil i din mapp, sedan lägga en länk som pekar på din nya SWF-filen ligger i "Pages" mapp som anges i steg tre. Detta steg kommer sedan att aktivera ditt nya program för att ladda den nya SWF-utdata-filen. Gör detta steg för varje sida som du ingår.
  • Testa din bok på datorn. Man säger att det praktiska provet är att man äter så gå vidare och tveka inte att visa dina nya flash blädderbok filer. Om du kan, försök att göra en annan fil för att se hur väl du kan hantera programmet.


Om att ladda ner programmet är långsamt bara ha tålamod

Hur konvertera en PDF till en flash blädderbok. Ladda ner en flash-flip program via internet.
Hur konvertera en PDF till en flash blädderbok. Ladda ner en flash-flip program via internet.

Om att ladda ner programmet är långsamt bara ha tålamod. Lyckligtvis kommer det gå mycket smidigare efter detta. Om programmet spiltor, ge inte upp alla tillsammans. Bara vänta en tid. Följ bara stegen ovan angivna, och du kommer att kunna flash blädderbok på ingen tid alls.