O2e

Hur konvertera en PDF - fil till Auto CAD

Konvertera PDF-fil till AutoCAD

PDF eller Portable Document Format, är ett filformat som innehåller 2D illustrationer. Dessa illustrationer kan vara i form av bilder, text eller 2D vektorgrafik. Denna typ av filformat har utvecklats av Adobe Systems. De vektorobjekt, ritningar, bilder och texter som finns på en PDF-fil kan importeras till en AutoCAD DWG-fil.

Hur konvertera en PDF - fil till auto CAD. Konvertera pdf-fil till autocad.
Hur konvertera en PDF - fil till auto CAD. Konvertera pdf-fil till autocad.

Konvertera PDF-filer till AutoCAD DWG-filer gör det möjligt för användare att redigera och ta bort bågar eller linjer från vektorobjekt importeras från PDF-filen. Användaren kommer att behöva använda en AutoCAD applikation för att redigera de importerade ritningar från PDF-filen. Programmet AutoCAD används främst inom design och utformning både 2D-och 3D-bilder. Den har utvecklats och distribueras över hela världen av Autodesk, Inc.

Steg 1

Hitta en PDF till AutoCAD Converter program via Internet. Skriv in sökord i sökmotorer för att hitta programmet.

Steg 2

Läs alla viktiga funktioner som ingår och de krav som behövs innan du laddar ner programmet. Den featuresof en PDF till AutoCAD Converter ansökan innehålla (1) kan konvertera PDF-filer till AutoCAD DWG-filer, (2) en användarvänlig grafisk användargränssnitt, (3) förmåga att extrahera och importera inbäddade vektorobjekt och bilder från PDF-filer, och (4) kan stödja olika typer av PDF-enheter som text och polygoner.

Steg 3

Steg 1. Steg 2.
Steg 1. Steg 2.

Ladda ner PDF till AutoCAD Converter programvara för en gratis provversion.

Steg 4

När hämtningen är klar klickar du på ikonen för den nedladdade applikationen. En installation prompten visas på skrivbordet skärmen. Följ instruktionerna och sedan installera programmet i din dator.

Steg 5

Efter installationen, kopiera en genväg till programmet på skrivbordet eller till en mapp användaren väljer att. Klicka på ikonen för PDF till AutoCAD Converter programmets ikon för att starta programmet fönster.

Steg 6

Programvarans fönster gör att användare kan välja en åtgärd som ska utföras. Användaren kan först lägga till en PDF-fil i listrutan placeras i mitten av programfönstret. Detta görs genom att klicka på "lägg till en PDF-fil"-knappen på nedre vänstra delen av programmets listrutan.

Steg 7

Konfigurera "Output Options" genom att klicka på knappen placerad på den nedre vänstra delen av programfönstret. Välj AutoCAD DWG-fil som din output format.

Steg 8

Peka med muspekaren på "Action"-menyn som är placerad på den övre högra delen av programfönstret. Klicka på "Konvertera" för att konvertera de valda PDF-filer i listrutan i AutoCAD DWG-filer.