O2e

Hur konvertera en. Dmg till en. Iso använda terminalen

Disk Image eller. DMG är ett filformat som körs endast i Macintosh operativsystem. Köra en. DMG-filen uppmanas att datorn för att montera filen i datorns virtuell enhet. Det är dock möjligt för Linux och Windows operativsystem för att kunna använda en. DMG-filen. Detta är möjligt genom att konvertera. DMG-filen till en. ISO-fil med terminalen. Internationell standard för organisationen eller. ISO-fil fungerar som en behållare av filer i en optisk skiva som en användare kan använda för att installera program i en dator som körs i ett Windows-operativsystem.

Här är de steg som du bör följa för att konvertera en DMG till en ISO med terminalen..:

Hur konvertera en. dmg till en. iso använda terminalen. Öppna programmet terminalen verktyget.
Hur konvertera en. dmg till en. iso använda terminalen. Öppna programmet terminalen verktyget.

  • Öppna programmet terminalen verktyget. Terminalen verktyget är ett program som låter ett annat program för att köras som en terminal i ett annat operativsystem. Detta verktyg kommer att göra det möjligt för en annan dator att fungera som en tunnel där en användare kan hämta information. Använda Macintosh-dator som en terminal emulering verktyg är det första steget i att konvertera. DMG-filen till en. ISO-fil. Terminalen verktyget kommer att be dig att ladda. DMG i programmet. Det kommer också att be dig att lämna ett nytt filnamn och en katalog där du vill spara den konverterade filen.
  • Kör terminalen processen verktyget konvertering. Efter förklara det nya filnamnet och den katalog där du vill spara den konverterade filen kommer terminalen verktyget uppmana dig att starta konverteringen. När du startar konverteringen kommer verktyget konvertera dina. DMG-filen i utdatafilen. Detta kan ta lite tid beroende på storleken på. DMG-filen som du vill konvertera. Disk bildfiler som har mindre än 10 MB i storlek kan ta bara några sekunder att konvertera, medan de som har mer än 100 MB i storlek kan ta några minuter att konvertera.
  • Byt namn på utdatafilen. Leta nya utdatafilen i katalogen där du sparade den. Men du kommer att finna att ISO-filen använder iso.cdr filändelsen. Du kommer att kunna använda den här filen som du gör med en ISO-fil. Om du vill använda den men du behöver fortfarande byta namn på den till en ISO-fil innan du använder den. Byt namn på utdatafilen och ändra förlängningen iso.cdr filen till. ISO bara. Den här filen är kompatibel på alla datorer som körs på Windows operativsystem. Men du behöver fortfarande att testa om du kunde framgångsrikt konvertera filen. Kör filen för att se om det kommer att monteras på den virtuella enheten på datorn. Om datorn kunde läsa filen, då du kunde göra det framgångsrikt. Men om datorn inte läsa. ISO-filen, konvertera filen igen använda terminalen verktyget. Fortsätt att göra detta tills datorn monterar filen i datorns virtuell enhet.


Datorns operativsystem bör inte vara ett hinder som kommer att hålla dig från att njuta av en. DMG-filen. Med hjälp av dessa åtgärder kommer att låta dig konvertera en. DMG-filen, och hjälper dig att njuta av vad andra Windows-operativsystem användare använder.