O2e

Hur komma åt kalender och uppgift påminnelser på Outlook Express

Microsoft Outlook Express är ett praktiskt program som ger dig möjlighet att hålla kontakten med andra via Internet och e-post och är knuten till Internet Explorer. Det är ett enkelt program som har utformats med hemanvändaren i åtanke och hanterar e-post och internet nyheter. Vissa användare gör även misstaget att Outlook Express och Outlook är en och samma när de är faktiskt ganska annorlunda. Vissa Outlook Express-användare har uttryckt svårigheter och använder programmet. Specifikt webbplats de deras oförmåga att få tillgång till kalender och uppgift påminnelser. Här är hur man kan få kalender och uppgifter påminnelser på Microsoft Outlook Express:

  • Starta upp din dator. Börja med att slå på din kraftkälla och starta upp din dator eller laptop. Du bör köra ett Microsoft Windows-operativsystem eller någon OS som bär Outlook Express. Kontrollera om du har en internetuppkoppling. När skrivbordet har helt laddad, dubbelklicka på Outlook Express-ikonen för att öppna programmet.
  • Åtkomst kalender och uppgift påminnelser. När Outlook Express-fönstret har dykt upp, leta efter "Verktyg"-menyn i verktygsfältet och klicka på den. Nästa, hitta "Alternativ" föra muspekaren över den och klicka. Hitta "Övrigt"-fliken och klicka på den nästa. Klicka på "Avancerade alternativ" och leta efter "Påminnelse alternativ." Välj "Visa Påminnelser" kryssrutan. Detta kommer att göra det möjligt för kalender påminnelser för att visa ett fönster när uppgiften är slutförd. Om du väljer "Spela upp ljud" kryssrutan kommer det att finnas en medföljande ljud varje gång du öppnar fönstret. Klicka på "OK" för att stänga fönstret.
  • Använda kommandotolken för att få tillgång till kalender och uppgift påminnelser. Detta är det andra sättet att få tillgång till kalender och påminnelser uppgift och detta inkluderar fastställande av ett tekniskt fel i programmeringen. Du kommer att behöva öppna ett Kommandotolken. Du kan antingen öppna "Run" och skriv "cmd" i textrutan för att öppna ett kommandofönster eller om du vet var Kommandotolken ikonen, klicka bara på det. Därefter anger frasen "outlook / cleanreminders." Detta kommer att försöka att rengöra påminnelser och sök och reparera eventuella skadade delar. Den alternativa kommandorad är "outlook / cleanfreebusy." Använd detta om den första kommandoraden inte fungerar. Det är "sista utvägen" kommandorad för "Outlook / ResetFolders" som kommer att försöka fixa dina påminnelser. Detta kan emellertid leda till en fullständig torka av alla dina data därför att stämplas som en "sista utväg".

Hur komma åt kalender och uppgift påminnelser på outlook express. Starta upp din dator.
Hur komma åt kalender och uppgift påminnelser på outlook express. Starta upp din dator.

Fastställande problem på din dator kan vara riktigt enkelt eller mycket svårt. Vissa buggar och buggar kan fastställas med enkla kommandorader eller återställa vissa alternativ och egenskaper. Felsökning vissa problem bara kan lära med erfarenhet och tid som du växa mer bekant med datorns programvara och program. Åtkomst kalender och uppgift påminnelser om Microsoft Outlook Express kommer bara ta dig några klick om du har tur. Följ dessa enkla instruktioner och kanske du kan få din programvara fungerar igen. Om inte, är klokt det alltid att konsultera en programmerare eller en expert för att hjälpa dig att lösa ditt dilemma.