O2e

Hur kan man vara patienten om du har uppringt internet tjänst

Du är förmodligen på en budget eller om du har aldrig hört talas om ordet DSL eller bredband om du fortfarande använder en uppringd Internet. Med en lång lista med aktiviteter som du kan göra med hjälp av Internet, med en sådan långsam Internet-anslutning kommer säkert att testa ditt tålamod. Så om du är en av de olyckliga människor fortfarande har uppringd Internet kan du följa förslagen nedan för att hålla huvudet kallt och förnuft när du gör din Internet-verksamhet med hjälp av uppringd Internet.

  • När du har uppringd Internet, dina bästa vänner, det enda du behöver bredvid dig att hålla dig sällskap läser material. Fånga upp vissa behandlingen genom att stapla sidan av datorn bord med böcker eller tidningar. På så sätt har du något att göra som är värt mödan när du väntar på nästa sida i din webbläsare för att öppna.
  • Kom ihåg att det finns andra saker du kan göra på din dator medan du väntar på nästa sida visas på skärmen. Få lite arbete att göra en rapport om Word eller avslutar ett kalkylblad i Excel. Du kan även spela patiens eller andra installerade spel i din dator.
  • Väntetiden med uppringt Internet är den bästa tiden att titta på TV så att du inte missar dina favoritprogram. Gör din Internet checkar in mellan reklam. Så att du inte blir otålig med din långsam Internet-anslutning.
  • Göra några promenader. Sitter framför en dator för långa perioder stammar ögonen och rygg. Tiden mellan öppna webbsidor är en bra tid att stå upp och gå runt huset. Klicka på en knapp, stå upp, göra några promenader. Nästa gång du passerar din dator och upptäcker att den sida du försöker öppna är på bildskärmen, läsa den, klicka på nästa sida och sedan börja gå igen.
  • Här är ett annat sätt att döda tid och ett säkert sätt att få på den goda sidan av din make. Varför inte du diska eller göra lite tvätt i mellan öppna webbsidor? Visst du kan avsluta tvätta ett stort antal smutsig disk eller ladda din smutsiga tvätt i tvättmaskinen mellan webbsidan belastning om du har en sköldpadda tempo artighet Internet av en uppringd.


Hur kan man vara patienten om du har uppringt internet tjänst. När du har uppringd internet.
Hur kan man vara patienten om du har uppringt internet tjänst. När du har uppringd internet.

Nu när du har alla dessa förslag på hur man ha tålamod om du har uppringd Internet, här är en annan viktig sak att komma ihåg. Tålamod är en färdighet. Du kan öva den och övertid lära sig behärska den. Visst, det finns andra människor som är naturligt patienten, men det är bara situationer och omständigheter som kan sätta dig över kanten. Den ena är en uppringd Internet-anslutning. Allt du kan göra är att leta efter bättre sätt att hjälpa dig få en trevligare tid med tanke på situationen. När du förlorar ditt tålamod, du tortera dig själv och du åstadkomma någonting. Så nästa gång du går online via din uppringd tjänst, kan du göra det mesta av din väntetid.