O2e

Hur kan man kontrollera Verizon Wireless telefonnummer

Med Verizon Wireless

Med Verizon Wireless, kan du göra mobilsamtal och skicka meddelanden utan kostnad. Detta är möjligt tack vare Verizon Wireless Mobile Mobile Calling och obegränsad mobil till mobil meddelandehantering planer. Dessa två kan du ringa till andra Verizon Wireless kunder utan minuters laddning och skicka meddelanden till dem utan att betala meddelandet avgift. Att dra nytta av dessa Verizon Wireless program, måste du se till att den person du ringer och meddelanden är också en Verizon Wireless abonnent. Annars kommer du att debiteras med ordinarie samtals-och meddelandehantering avgift. För att kontrollera om det nummer du vill kontakta en Verizon Wireless nummer, här är vad du ska göra.

Hur kan man kontrollera verizon wireless telefonnummer. Gå till verizon wireless webbplats.
Hur kan man kontrollera verizon wireless telefonnummer. Gå till verizon wireless webbplats.

  1. Gå till Verizon Wireless webbplats. Kontrollera Verizon Wireless telefonnummer lätt kan göras via Internet. Gå till Verizon Wireless webbplats. Navigera sidan och hitta Verizon Wireless Mobile Mobile Calling Family sidan. Du kan också enkelt hitta Verizon Wireless webbplats genom att skriva sökordet "Verizon Wireless Mobile Mobile" i din sökmotor. Webbsidan kommer att ingå i resultatet. Klicka på den.
  2. Ange siffrorna du vill kontrollera. Det finns tre textfält i Verizon Wireless mobil till mobil sida. Du måste skriva ett 10-siffrigt nummer i de enskilda områdena. Var försiktig när du binder siffrorna och se till att varje siffra är korrekt och i rätt ordning. Glöm inte att sätta ett bindestreck mellan de tre första siffrorna och de kommande tre siffror, följt av ytterligare bindestreck skiljer de fyra sista siffrorna. Exempel: 012-345-6789.
  3. Lämna telefonnummer. När du har skrivit siffror och se till att de är korrekta och giltiga, är nästa sak du behöver göra Klicka på knappen Skicka som ligger nedanför textfälten. Vänta då lasterna resultatsida.
  4. Kontrollera resultaten. Efter några sekunder kommer du att hänvisas till en annan sida som information resultaten av din förfrågan. Det kommer att finnas ett meddelande som säger om de telefonnummer som du har skrivit in är Verizon Wireless nummer.
  5. Kontrollera fler nummer. Om du vill kontrollera andra nummer genom att klicka på länken "Kontrollera ett annat nummer." Du kommer att riktas till Verizon Wireless mobil till mobil sidan igen. Väl där, upprepa steg 2 till 4. Så snart du har kontrollerat alla nummer, kan du göra en lista över de Verizon telefonnummer så att du enkelt kan skilja dem från andra.
  6. Kontakta din familj och vänner. Efter kontroll av de telefonnummer kan du nu ringa dina vänner och familj via Verizons mobil till mobil Calling och skicka dem meddelanden via obegränsad mobil till mobil Messaging plan utan att spendera ett öre.

Ring och budskap så många människor som du vill med Verizon Wireless

Ring och budskap så många människor som du vill med Verizon Wireless. Men påminnas om att mobil till mobil Calling och obegränsad mobil till mobil Messaging Planen är både planen abonnenter. Om du inte har anslutit sig till en plan, kontakta Verizon Wireless representant eller kontrollera webbplatsen för att ta reda på hur du registrerar dig för en plan.