O2e

Hur kan man förhindra bort bekräftelsemeddelanden ska visas

Om du använder Windows operativsystem på din dator

Om du använder Windows operativsystem på din dator, kan du märker att det finns en bekräftelse rutan som visas när du tömma innehållet i Papperskorgen på skrivbordet. Detta kan vara irriterande eftersom det kommer att visas varje gång du försöker tömma papperskorgen. Det finns ett sätt att du kan stänga av bekräftelsemeddelandet av. Här är de enkla stegen för hur du kan göra det.

Hur kan man förhindra bort bekräftelsemeddelanden ska visas. Gå till egenskaper papperskorgen.
Hur kan man förhindra bort bekräftelsemeddelanden ska visas. Gå till egenskaper papperskorgen.
  • Gå till egenskaper papperskorgen. Slå på datorn och låt den starta upp helt. Placera muspekaren över ikonen Papperskorgen på skrivbordet och högerklicka. En pop up meny visas. Välj "Egenskaper" bland alternativen. En meny visas när du gör detta.
  • Radera bekräftelse rutan. På papperskorgen egenskaper menyn, leta efter "Visa radera bekräftelsedialogruta". Det finns en låda bredvid det här alternativet. Se till att rutan inte är markerad. Efteråt, klicka "OK".
  • Testa bekräftelserutan. Försök att ta bort innehållet i Papperskorgen för att testa om bekräftelserutan inte visas längre.

Dessa är de steg som du måste följa för att förhindra bort bekräftelsemeddelanden ska visas när du tar bort innehållet i papperskorgen. Observera att det kan vara bra att ha detta alternativ på om du råkar radera något, så att du kan dubbelkolla innehållet i papperskorgen innan du tar bort dem helt från ditt system. Om du vill vända inställningarna bara sätta en bock tillbaka på lådan.

Det finns några tips och tricks precis som det som du kan göra med din Windows-dator. Du kan använda dessa för att anpassa inställningarna och arbeta med datorn lättare. Här är några webbplatser som kan hjälpa dig anpassa och navigera genom din dator.

  • Tech plats - Denna webbplats har en hel del tips och tricks som du kan använda för Windows operativsystem. Tipsen är kategoriserade enligt den typ av Windows-system som du har. De har tricks för Windows 7, Vista, XP, 2000 och äldre operativsystem. Du kan lära dig hur man gör genvägar, uppgradering, förändrade bakgrundsbilder, anpassa knappar och andra användbara knep som gör det lättare för dig att navigera i systemet.
  • PC-verktyg - PC Tools ger en vägledning för Windows-datorer. Det finns guider för registret, säkerhet, support, mjukvara, scripting och många fler. Detta är för de mer avancerade alternativ som du har för anpassa din Windows-operativsystemet. Du kan bläddra igenom sin databas för att hitta det du söker.
  • Microsoft Windows - Detta är den officiella webbplatsen för Microsoft där du kan få en steg för steg guide om de tips och tricks som du kan använda på din dator. Ämnena är kategoriserade så att du lätt kan hitta det du söker efter. En del av den dokumentation som finns tillgänglig på webbplatsen finns komponenter i systemet, grunderna, nätverk och internet, säkerhet, underhåll och felsökning tips.