O2e

Hur jämföra HDTV skärmar frontprojektion

Dessa dagar större är alltid bättre, oavsett om det är hus, fordon, smycken eller vad talar inget bättre för din status än storleken. Going stor sak gäller för din tv erfarenhet samt och ingenting säger stort större än en frontprojektion bildskärm.

Liksom namnet antyder

Hur jämföra HDTV skärmar frontprojektion. . DLP (digital light processing).
Hur jämföra HDTV skärmar frontprojektion. . DLP (digital light processing).

Liksom namnet antyder, är en HDTV-frontprojektion skärm vad du visa HDTV som projiceras av en projektor. Det är en liten låda som kan monteras antingen ett stativ eller i taket. Detta är alltid bäst för stora sammankomster som i möten, presentationer och hemmabio visning. Främre projektorer använder ljus studsade antingen speglar eller kristaller för att förstora och bild för alla att se. För en snabb diskurs om hur frontprojektion TV arbete, besök howstuffworks.com

Jämföra olika typer av HDTV-skärmar frontprojektion börjar med din främre projektor. Du måste välja en som inte bara kompatibel med din främre projektor, men kan helt optimera den. Det bästa du kan göra innan du väljer din skärm är till fullo förstå vilka typer av HDTV fram projektorer. För närvarande finns det 4 typer: DLP, LCD, LCoS och CRT

  • . DLP (Digital Light Processing) En mer detaljerad förklaring av vad DLP är finns på denna webbplats: askville.amazon.com .
  • LCD (liquid crystal display) En mer detaljerad förklaring av vad LCD är finns på denna webbplats:. electronics.howstuffworks.com
  • CRT (katodstrålerör) En mer detaljerad förklaring av hur CRT fungerar finns på denna webbplats:. electronics.howstuffworks.com .
  • LCOS (Liquid Crystal on Silicon) En mer detaljerad förklaring av hur LCoS fungerar finns på denna webbplats:. electronics.howstuffworks.com .

Liksom namnet antyder. LCD (liquid crystal display).
Liksom namnet antyder. LCD (liquid crystal display).

De områden nedan kan vara till hjälp i detaljerna i att välja vilka övervakar att använda.

  • da-lite.com En webbplats tillägnad utbildning av främre projektorer har definitiva beskrivningar på många olika typer av främre projektorer och tekniken bakom dem. Läsa igenom det kan vara lite långtråkig i början men om du verkligen vill göra rätt beslut om din HDTV projektorer och monitorer hittar du små fragment av information som är mest användbara.
  • hometheatermag.com En webbplats från tekniska experter och hem entusiaster teater, kommer denna webbplats att vara mycket mer användbart i själva väljer eftersom det finns experter som förstår tekniken bakom betyg produkterna ute.

HDTV fram projektorer och deras skärmar utgör en betydande investering från din sida, inte bara för de apparater utan för reparationer, service och underhåll. Medan de stora och underbara TV-program eller TV-spel du får ut av dem kan göra det värt, är det viktigt att du kommer till det bästa beslutet möjligt när man väljer vilken typ av främre projektor och övervaka du vill få för ditt hushåll.

Var inte för bråttom när du väljer

Var inte för bråttom när du väljer! Att gå till butiken och be expediten kan inte vara en bra idé eftersom de kan försöka sälja dig på gamla lager eller föråldrade modeller de försöker lasta på detaljhandeln. Det bästa sättet att gå att räkna ut vilka övervakar att köpa är att ta reda all information själv, jämföra modeller till din budget eller livsstil eller begränsningar utrymme och sedan besluta. Förhoppningsvis med alla länkarna ovan du har all information du behöver för att komma med den bästa främre projektor och övervaka för dig.