O2e

Hur hittar Notebook adapter installation

En bärbar dator adapter är viktigt när ditt jobb kräver att du reser eller är på väg hela tiden, eftersom det gör att du kan dra full nytta av hotspots och Wi-Fi-zoner i hotell, värdshus, caféer, restauranger, parker, och var som helst annars kan du hamna bort från ramarna för ditt kontor. Detta är en viktig komponent i att arbeta trådlöst och utan det, kan man lika gärna lämna den bärbara datorn hemma eller på kontoret. Om du inte har en, gå och hitta en. När du har en bärbar dator adapter, kommer installationsprogrammet komma med det. Men efter logik, måste du veta vilken typ av Notebook Adapter genom sitt varumärke och tillverkare innan att finna installationsprogrammet.

Här är hur.

  1. Läs den operativa och installationsmanual. Detta är ett allomfattande häfte som medföljde notebook-adapter. Denna handbok kommer att berätta hur du adapterkortet fungerar och hur du installerar programvaran. Om din bärbara dator är företaget utfärdat, en snabb anteckning till IT eller administrativa avdelningar kommer att ha manualen i händerna på nolltid. Din sista utväg skulle vara att ladda ner handboken från tillverkarens hemsida.
  2. Läs den tekniska informationen. Låt inte ordet "teknisk" komma till dig. Det betyder bara att det är specifikationer som du måste förstå för att se till att det kommer att matcha din bärbara dator operativsystem och göra installationsprocessen kortare för dig. Du hittar informationen lätt att förstå.
  3. Hämta den på nätet. Online resurser finns där för dig att ta full nytta av. När det gäller att hitta installation notebook-adapter, har du två saker som du måste skriva ner: Tillverkning och specifikationer. Båda måste matcha installationsprogrammet. Återigen kan dessa hittas på den manual som medföljde notebook-adapter. När du söker efter den på nätet, hittar du hur förvånansvärt lätt det är för dig att hitta det installationsprogram som kommer att göra ditt arbete nätverkskortet på nolltid. Ner det är gratis också.
  4. Kalla det i. Om du är på en av dina affärsresor och plötsligt befinner dig behöver hjälp med att hitta installationsprogrammet, kalla det in på kontoret. För säker, kommer en kollega på IT-avdelningen hjälper dig genom att skicka länken till installationsguiden i din e-post eller ens kurir förare att installera programvaran.
  5. Prenumerera på PC-tidningar. Om du vill ha en erkänd IT-person att hjälpa dig hitta den made-to-fit installationsprogrammet för din notebook-adapter, gå för fysiska kopior av PC-tidningar. Det är faktiskt en bra idé eftersom du litar på någon annans (läs: Expert) ord att gå med som "myndighet" (läs: Certified Geek) när det kommer till dessa val annat än någon på nätet (läs: Hacker) som kanske vara en poser.

Hur hittar Notebook adapter installation. Läs den operativa och installationsmanual.
Hur hittar Notebook adapter installation. Läs den operativa och installationsmanual.

När man tar fram programvara för att hjälpa dig med installation av en bärbar dator adapter, dessa är fem förslag att ta hänsyn till, men söka professionell hjälp innan ens ladda ner från Internet. Det finns inget farligare än att klicka på "Download Now" utan rätt information för att backa upp dig.