O2e

Hur hittar nätauktioner för laboratorieutrustning

Traditionellt

Traditionellt laboratorieutrustning säljs endast i lokala butiker, men med det kommande av World Wide Web, online-auktioner och marknader för laboratorieutrustning komma långt och brett utbud. Så det betyder lättare val och inköp. För att göra det mycket enklare för dig, här är en lista över webbsajter som du kan checka ut och inkludera i din lista.

Hur hittar nätauktioner för laboratorieutrustning. Traditionellt.
Hur hittar nätauktioner för laboratorieutrustning. Traditionellt.

  • Labmakers uttrycka . Detta är en bra källa till vetenskaplig utrustning och förnödenheter laboratorium, vara den helt nya eller begagnade. De har också auktion objekt från enkla till komplicerade instrument och utrustning. Om du har ett överskott av laboratorieutrustning leverera utrustning, kan du tjäna extra pengar genom att sälja det till sina potentiella kunder. Så det innebär extra pengar för dina fickor och extra utrymme för ditt laboratorium. Begära din utrustning som behövs kan göras utan att ta upp mycket av din dyrbara tid och ansträngning eftersom de har ett bra team av forskare.
  • Stål links.com . Laboratory förnödenheter och utrustning som finns på denna webbplats kategoriseras i analysutrustning och flytande provtagare metall, och provberedning och hantering, så det betyder snabbare och enklare sökning. Generellt ingår i analytisk kategori är deglar, spektrometrar gas, termometrar, termiska analysverktyg och X-ray fluorescens utrustning. Du kan kolla in deras katalog av produkter för ytterligare information, rätt på sin webbplats.
  • Kellysearch.com . Den här webbplatsen är mer av en katalog för online-auktioner och marknader för laboratorieutrustning från olika länder över hela världen. Så det betyder att du kan använda den för att kolla om det finns auktioner och marknader i ditt område. Deras sortiment omfattar analytisk laboratorieutrustning, Dental Supplies laboratorium, och många andra material testlaboratorium verktyg.
  • Internet auktion listan . Också en katalog där du kan hitta olika källor av instrument och utrustning, är detta ett bra val om du vill göra din egen sökning inte bara på nätet, men i din lokala butik också.
  • Auctalot.com . Bortsett från medicinska förnödenheter såsom laboratorieinredningar, sjukhusutrustning och många andra verktyg labb, denna store erbjuder även produkter för hem, företag och industriella ändamål. Inköp och urval kan göras med lätthet eftersom de har lätt att besvara beställningsformulär on line.
  • Laboratorytalk . Forskare och yrkesverksamma laboratorium kan hitta denna webbplats fördelaktigt, eftersom det kommer med information om labbutrustning och förnödenheter som de erbjuder. De har också leverantör broschyrer, fallstudier och tekniska dokument som kan vara till stor hjälp för yrkesverksamma som kanske inte har extra tid att leta efter sådan information.
  • Weeno.com . Detta anses som ett fynd guldgruva för online köpare och shoppare. De erbjuder inte bara nya utan också använt laboratorium verktyg så att du kan få ett bra val. Om du kommer att köpa begagnad utrustning, se till att det fortfarande är i gott skick. Tillsammans med online-auktioner, kan du skicka in artiklar för bitar av information som du vill dela.

World Wide Web har en lång rad av online-auktioner och marknader för laboratorieutrustning, så de presenterade källorna är bara men några av vad du kan hitta. Dessutom, se till att du göra affärer med en betrodd källa på nätet.