O2e

Hur hittar gratisprogram för scanning

Har du någonsin tjänster Document Imaging

Har du någonsin tjänster Document Imaging? Hade du någonsin att skanna ett viktigt dokument, men aldrig haft en scanner händig? Det är bra att det nu finns många alternativ för dokument scanning på internet - utan behov av komplicerade maskiner. Så länge du har en digitalkamera, eller ens en mobiltelefon med en kamera, kommer du att kunna söka igenom dina filer för elektronisk dokumenthantering lagring. Allt du behöver är en scanning programvara.

Hur hittar gratisprogram för scanning. Har du någonsin tjänster Document Imaging.
Hur hittar gratisprogram för scanning. Har du någonsin tjänster Document Imaging.

Men, kanske du inte vill spendera några extra dollar för att köpa programvaran. Dokumenthantering i sig är redan en mödosam uppgift, varför i hela friden betala för det? Naturligtvis kan du alltid ladda ner piratkopierad Document Scanning Software, eller få en knäckt version av den högsta slut scanning program för noll kostnad. Tyvärr, du vet att det är mot lagen, och du inte vill att några juridiska problem att komma din väg. De pengar du sparat genom att få "fri" mjukvara kan överskuggas av den enorma avgiften måste du betala en advokat för olaglig programvara.

Det är en bra sak att veta

Det är en bra sak att veta, då, att det är ett helt lagligt sätt att få dokument scanning programvara utan att spendera en enda krona - och det är genom freeware. Precis vad är freeware? I ett nötskal, är de program som oberoende utvecklare skapar för att hjälpa människor som du som antingen inte har råd med top of the line programvaran, eller är alldeles för billigt att betala för dem. Det finns ingen anledning att ta ut din plånbok eller skriv in ditt kreditkortsnummer - bara ladda ner gratisprogram, installera det, och njut!

Det finns många ställen att hitta dokument scanning gratisprogram på Internet. En snabb Google-sökning på "scanning freeware" kommer ge dig tusentals resultat. Sajter som www.bestfreewaredownload.com och www.softplatz.net / freeware erbjuda ett brett utbud av scanning gratisprogram för din läsning. Du kan hitta program som X2Net OneStore, som inte bara fungerar som ett dokument scanning program, men som lagring och hämtning system också.

Innan du väljer vad du ska ladda ned

Det är en bra sak att veta. Innan du väljer vad du ska ladda ned.
Det är en bra sak att veta. Innan du väljer vad du ska ladda ned.

Innan du väljer vad du ska ladda ner, men har du att se till att du får något som faktiskt hjälper dig. En hel del av malware - skadliga program utformade för att förstöra din dator - är förklädd till användbara gratisprogram. Kontrollera att du har ett kraftfullt antivirus verktyg körs innan du ens tänka på att klicka på en länk till någon freeware.

Ännu bättre, besöka några freeware forum

Ännu bättre, besöka några freeware forum. Du är tvungen att hitta en om dokumentskanning freeware. När du anländer i forumet, be om rekommendationer på de bästa program där ute. Du får tips från användare och utvecklare. Få feedback på de variousdocument scanning freeware program där ute och avgöra vilka av de många alternativen bäst kommer att vara anpassade för dina behov. Chansen är stor att en av forum-publiken kommer att vara vänlig nog att ge en länk till dokumentet scanning gratisprogram som du väljer. Allt du behöver göra då är att följa länken och ladda ner filen. Se till att söka igenom den efter virus innan du öppnar den. Om allt går bra, kommer du att köra scanning programvara på nolltid - och utan kostnad.