O2e

Hur hittar gratisprogram för hårddisk återhämtning

En hårddisk (HDD) är en lagringsenhet används främst för persondatorer datorer. De cirkulära skivor på hårddisken som heter fat filer lagra data. Moderna hårddiskar eller hårddiskar har större kapacitet som digitala ljudspelare och videospelare jämfört med de gamla hårddiskar. Precis som alla andra prylar, kan hårddiskar krascha när som helst. Detta kan vara ett stort problem främst till företagare som registrerar viktiga affärsdata filer på hårddisken. Men det finns fortfarande en möjlighet att du kan hämta data filer med freeware program som en nödsituation data recovery tool. Det finns saker att tänka på med data återhämtning. Om du vill få freeware, se till att prova ett freeware verktyg som inte behöver installera eller annat du behöver för att få en andra hårddisk.

Hur hittar gratisprogram för hårddisk återhämtning. PC inspector file recovery (behöver installation).
Hur hittar gratisprogram för hårddisk återhämtning. PC inspector file recovery (behöver installation).

Här är några freeware verktyg som du kan använda för att hämta hårddisken:

  1. PC Inspector File Recovery (behöver installation). PC Inspector File Recovery är ett program som kan återställa en disk med stöd för NTFS och FAT-system. På FAT system är partitionen återhämta möjligt om fettet har tagits bort. PC Inspector File Recovery gränssnitt är så enkelt att använda. Det kommer automatiskt att kontrollera din hårddisk och hämta borttagna filer. Besök www.pcinspector.de för mer information.
  2. NTFS Reader. NTFS löper i ett MS-DOS-miljö. Det låter dig titta igenom och hämta alla typer av borttagna filer såsom dokument, mp3-filer, filmer, musikvideor och digitala bilder. Det finns ingen anledning att installera digitalt foto återhämtning som kan äta upp ditt utrymme hårddisken. Den senaste inslag i NTFS är förmågan att kryptera data filer och mappar för att skydda dina data. Besök www.ntfs.com för mer information.
  3. Restaurering: Restaurering är det enklaste freeware verktyg för att återställa datafiler. Det kan fortfarande hämta filer som tömdes från papperskorgen. Sök efter datafiler utan några problem genom att placera exakt sökning namn eller filtillägg namn. Restaurering används inte bara för att hämta datafiler utan att rengöra onödiga datafiler på din hårddisk. Återställande stöder NTFS och FAT och inte behöver installeras. För mer information, besök www.majorgeeks.com . Vilket är en bättre freeware data recovery tool, NTFS eller FAT? Prestanda, är NTFS bättre. Den har fler funktioner som inbyggd säkerhet och återvinning.

Här är några användbara tips för att använda gratisprogram uppgifter återvinning verktyg:

NTFS reader. Restaurering: restaurering är det enklaste freeware verktyg för att återställa datafiler.
NTFS reader. Restaurering: restaurering är det enklaste freeware verktyg för att återställa datafiler.

  1. Får inte och ladda ner gratisprogram uppgifter återvinning verktyg på din egen dator.
  2. Använd din USB eller flyttbara flash-enhet för att spara freeware data recovery tool.
  3. Fortsätt inte med freeware data recovery tool hämta om hårddisken gör konstiga ljud.
  4. Sluta använda datorn när du vet att din datafil har raderats.
  5. Använd din USB-minne eller någon annan flyttbar flash-enhet och spara den extraherade filen av säkerhetsskäl.

Hårddisk reparation är möjlig med hjälp av gratisprogram uppgifter återvinning verktyg. De kan spara de inre och yttre delar av din hårddisk. Bara gå för rätt program och framgångsrikt hämta alla dina filer förlorade på grund av systemkrasch och oavsiktlig radering.