O2e

Hur hittar fotoskrivare jämförelser på nätet

En snabb sökmotor fråga efter "fotoskrivare" skulle ge en hel del resultat, så det kan vara svårt att komma med rätt märke av skrivare som är perfekt för dig. De flesta människor har haft dåliga erfarenheter med att köpa skrivare, eftersom alla märken verkar ha olika saker att erbjuda. Det är alldeles för svårt att jämföra fotoskrivare till fotoskrivare sedan bygga, specifikationer och bläcket som används är alla mycket olika. Du känner ofta som om du jämför äpplen och apelsiner. Olika skrivare är avsedda för olika behov, och ofta måste man leta efter recensioner och jämförelser på nätet innan du köper.

Märke

Brand. Om du letar efter fotoskrivare, är du oftast bättre att gå till de välkända varumärken webbplatser. Dessa områden kommer att ha en omfattande lista av deras skrivare erbjudanden. De flesta märken skulle vanligtvis ha linjer som skulle vara perfekt för alla ändamål och budget. Vissa skulle vara bra för utskrift av dokument, medan en del kommer att vara bra för bilder - som dessa skrivare med foto bläckstråleskrivare design.

Skriv kvalitet

Hur hittar fotoskrivare jämförelser på nätet. Brand.
Hur hittar fotoskrivare jämförelser på nätet. Brand.

Skriv kvalitet. Ett av kriterierna för att bedöma vilka skrivare är bäst för dig är kvaliteten på utskriften. Om du verkligen vill ha smashing bilder som skulle kunna misstas för höga tryck pixelförhållande som kan användas för foto utställningar, med alla medel, få top of the line-modellen som skulle tillåta dig att göra detta. Denna typ av skrivare skulle vara utmärkt för dem som kör ett grafiskt företag som förlitar sig på att göra affischer, flygblad och andra visuella produkter konst.

Bläck eller toner

Bläck eller toner. Nästa fråga är bläcket. Kvaliteten på färgen är ganska mycket samma för alla typer dator skrivare, så den verkliga grunden för urvalet här verkligen är den hastighet med vilken bläcket torkar upp och hur mycket en patron skulle kosta att fylla. Bläck kan vara riktigt dyrt, och tillverkarna kan oftast sälja själva skrivaren till mycket låga priser, eftersom detta subventioneras av kostnaden för bläck. Vissa märken har billigare bläck, så om du vill spara pengar, kanske du vill prova en skrivare som kan ge dig mer besparingar i det långa loppet. Du kan också få besparingar men om du har billiga fotopapper som du kan använda för utskrifter.

Byggkvalitet

Byggkvalitet. Den estetiska av fotoskrivaren bör också vara en av de saker att tänka på. Passar den skrymmande typen av skrivare i det lilla utrymmet för det på kontoret? Stämmer det med färgen på rummet eller tabellerna? Det kan vara en trivial fråga för de flesta, men det kan vara riktigt att försöka se en mycket malplacerad skrivare i en annars väl utformad kontor dag efter dag.

Pris

Pris. Den mest oöverkomliga aspekten skulle förmodligen vara priset. Aldrig köpa en skrivare som inte är inom dina utgifter kapacitet. Ingen vill bli begravd under ett berg av kreditkort räkningar, eller hur?

Online recensioner

Märke. Skriv kvalitet.
Märke. Skriv kvalitet.

Online recensioner. Om du är på jakt efter konsument recensioner, kan du kolla in översyn webbplatser som epinions.com, som har en särskild avdelning för skrivare på epinions.com . Om du vill köpa online samt se kundrecensioner och jämförelser, kan du också kolla Amazon på amazon.com .

Vid slutet av dagen, vad som är viktigt är att du har möjlighet att lista dina val baserat på recensioner och jämförelser, och begränsa dessa ner till två eller tre innan de bestämmer sig för vilken modell att köpa. Gå till den modell som ger mest valuta för pengarna och som tjänar ditt syfte.