O2e

Hur hittar folk gratis, i realtid, med Google Latitude

World Wide Web kommer gaga över platser

World Wide Web kommer gaga över platser. Veta om dina anställda slutbehandling upp en avdelnings möte i tid. Vet var dina bästa kompisar hänger ut just nu. Veta om dina barn är iväg till ditt hus redan. Vet du vad din make är upp till i eftermiddag, spelar han tennis i allmän domstol eller läsa en bok i ett kafé?

Apps har gjorts för att berätta för andra människors platser och yours

Apps har gjorts för att berätta för andra människors platser och din. Denna teknik mesmerizes på något sätt, och du kan få dig hålla oinformerade. Ta din chans att hitta personer i realtid, med en icke-kostnad prospektering via Google Latitude. Detta kommer att bli kul!

Hur hittar folk gratis, i realtid, med google latitude. Ange google latitude hemsida.
Hur hittar folk gratis, i realtid, med google latitude. Ange google latitude hemsida.

  • Ange Google Latitude hemsida. Du kommer att få veta att registrera dig i elektronisk form Google har gett. Sökningen jätte växer dess imperium gjord av webbverktyg tillämpning av arbetsveckan. Latitude är en av den senaste tillägg. Registrera dig främst kräver inmatning av ditt mobilnummer. Mobiltelefonen blir du i detta system att integrera GPS-frågor och mobila signaler nätverk. Google Latitude hittar faktiskt din mobiltelefon i stället för dig, men det grundläggande antagandet är att din mobiltelefon kommer alltid att vara nära dig. När "en annan persons eller din plats" zoomas in på kartan genom den virtuella förstoringsglas, kan du chatta redan med ditt mål kontakten omedelbart.
  • Registrera dig när du har ditt sinne består. Håller du med Google Latitude: s villkor? Klicka sedan på Skicka. Aktiveringen SMS skickas strax efter registreringsprocessen är klar. Men först, bekräfta om din telefonmodell är kompatibel med tjänsten. Denna förteckning återfinns på hemsidan google.com . Vissa smartphones och iPhone är inte kompatibla med programmet som i skrivande stund. Men iGoogle arbetar helt med Latitude. För säkerhetsinställningar kan du justera dina sekretessinställningar nivåer, din preferens för särskilda eller allmänna platser, t.ex. specifik kafé eller bara den stad där kaféet är, och abonnemangets status när som helst. Den sista innebär att du kan sluta använda tjänsten genom att annullera din registrering.
  • Ta reda på var personer du känner är köra igång. Eller sover, för den delen. Om du inte har registrerat dig eller inte brydde sig att, kan du kontrollera fortfarande på dina vänners positioner, även din mammas, pappas, barn ", makens och anställdas vistelseort. Hur? Veta om var och en av dessa personer registreras och utnyttjar av tjänsten. Verifiera deras register information kommer att hjälpa dig att hitta dem i Google Latitude även när du själv inte utnyttjar av tjänsten.


Där har du det

Där har ni det! Hitta folk bör vara en bris i dessa dagar. Din mest kraftfulla är ingen annan än teknik. De Publiceringsdatum är roliga sätt om hur man använder en virtuell förstoringsglas på en virtuell karta med riktiga människor som målet för din förfrågan. Google Latitude tjänster är helt gratis. Platser gör företaget även stora, så räkna med att fler innovationer framöver. Under tiden, njut kontroll på dina kontakter.