O2e

Hur hittar fjärrkontrollskoder

Det nya året

Det nya året, varför inte lösa för att förenkla och effektivisera saker? Effektivisering hjälper dig att bli mer effektiv och att skära ner på onödiga saker som bara slösar din tid. Ett typexempel: hur många fjärrkontroller har du? Kanske har du en för din videobandspelare, en annan för din TV, men en annan för din DVD-spelare ... och så vidare. Du kanske har upplevt att frågor över vilken du skulle använda. Varför inte förenkla och använda bara en universell fjärrkontroll för att styra dina elektroniska enheter? Köp en universell fjärrkontroll från en ansedd varumärke, några av de mest populära inkluderar Philips, Sony och Logitech. Styras av nätet konsument recensioner, såsom reviews.cnet.com , remotecentral.com och consumersearch.com , att hjälpa dig välja vilken universell fjärrkontroll kommer att ge bäst valuta för pengarna.

Hur hittar fjärrkontrollskoder. Leta upp det i apparaterna "handbok.
Hur hittar fjärrkontrollskoder. Leta upp det i apparaterna "handbok.

När du har din universalfjärrkontrollen, skulle du behöva mata in din elektroniska enheten kod i den. För många människor är detta den svåraste delen att göra deras universell fjärrkontroll arbete, eftersom de inte vet var de kan hitta sina fjärrstyrningskoder. Så hur skulle du kunna lösa detta problem? Här är några enkla tips som hjälper dig:

  1. Leta upp det i apparaterna "handbok. Gör det till en vana att hålla handböckerna för dina elektroniska apparater, eftersom det finns en stor chans att du skulle använda det - och att rådgivning verkligen gäller i detta fall. Om du inte kunde hitta din manual, ingen band: du kan lätt hitta digitala kopior av manualer via tillverkarens webbplats eller genom särskilda webbplatser där elektroniska apparater manualer bokförs som remotecentral.com och devicemanuals.com .
  2. Prova webbplatser som speciellt posta listor över enhetskoder för universell fjärrkontroll programmering. Några av dessa webbplatser är följande: xdiv.com , fjärr-codes.com , hifi-remote.com (för Sony apparater), urc.philips.com (för Philips apparater), dogbytecomputer.com och jumboremotecontrol.com .
  3. Ring upp din apparat tillverkarens helpdesk. Om du inte anser dig vara en mycket teknisk person, kan du vara mer bekväm med att prata med en levande teknisk service assistent som kan ge dig de koder du behöver.
  4. Gå till din lokala elektronik butik och bäst om det är där du köpte din apparat. De skulle sannolikt ha en lista över koder enhetens kontroll till hands.
  5. Om du kan hitta märket på apparaten som du har, men du kan inte hitta koderna för den exakta modellen, är det en bra idé ändå att prova koderna för de andra modellerna.
  6. Om du av någon anledning bara inte kan hitta någon kod för din apparat, det finns något du kan prova när du programmerar din universalfjärrkontroll. Slå på TV: n manuellt och sedan peka universalfjärrkontrollen på det. Tryck på "on" knappen på din universalfjärrkontrollen tills dess ljus tänds (eller blinkar). Tryck sedan på "upp"-knappen så många gånger som du kan tills TV-kanalen ändras. När du äntligen få kanalen på din TV för att ändra, tryck på universalfjärrkontrollen s av-knapp för att slutföra programmeringen. Detta kommer förmodligen ta lite tid, men det är värt ett försök!

Där har du det

Där har ni det! Dessa är bara några av de sätt att hitta fjärrkontrollskoder, och vad man ska göra om du inte kan hitta dem. Lycka till!