O2e

Hur hittar disponibla telefoner

Disponibel telefoner är lätta att hitta. Följande ge dig en idé om var du ska börja:

Hur hittar disponibla telefoner. Online-auktion / craigslist.
Hur hittar disponibla telefoner. Online-auktion / craigslist.

Stormarknader

Wal-Mart, Target, Best Buy, K-Mart, och dussintals fler stora stormarknader erbjuder disponibla telefoner på super-billiga priser. Det finns nästan alltid någon form av "startpaket" främjande erbjuds där du får en telefon, telefon laddare, manual och förbetalda SIM-kort buntas ihop för en ultra-lågt pris. Dessa kit nästan alltid kommer med ett nominellt belopp om fri samtalstid kredit också.

Online-auktion / craigslist

När näten gör dig redo att rulla ut en ny uppsättning förbetalda disponibla telefoner, de mer än sannolikt dumpa den gamla linjen av på den grå marknaden. Rabatt säljare och lager överlager kommer att sälja dessa till oberoende agenter eller människor som gillar att sälja på nätauktioner som E-Bay eller Yahoo! auktion. Det är inget fel med dessa telefoner. De flesta av dem är förmodligen förseglade, nya in-the-box telefoner. Det är bara det att de stora transportörer som AT & T och T-Mobile vill sälja nästa säsongs sortiment och måste klara sina hyllor för att göra plats för dem.

Om du vet vad telefoner du letar efter. Sök efter sökord som följande.
Om du vet vad telefoner du letar efter. Sök efter sökord som följande.

Sök efter sökord som följande:

Go Phone
Pay as you go mobiltelefoner
Telefonkort
T-Mobile Prepaid
kontantkort

Om du vet vad telefoner du letar efter

Om du vet vad telefoner du letar efter, prova att söka efter just märke och modell. Till exempel förra året en AT & T: s go telefon paketlösning ingår Motorola C168i telefonen. Du kan prova att söka efter den telefonen och se vad du får. Dina resultat kan ge dig hela bunten eller bara själva telefonen. Vid det senare, allt du behöver göra plocka upp en förbetalda SIM separat tillgängliga vid varje stormarknad, netauktion, eller oberoende medel.

Garage försäljning, möter swap

En definition av "disponibel telefon" kan omfatta vilken telefon som helst som är av ringa värde för dig och ingen betydelse skall det förlorade, stulna, vikta, spunnet, eller lemlästade. Allvarligt, är den punkt om telefonen försvann eller förstördes du inte skulle förlora sömn över det, eller hur? Så varför inte prova en old-school telefon från förr i tiden? Visst det är inte helt nytt. Visst är det status som en top-of-the-line telefon kan ha slutat när MC Hammer fortfarande gör skivor. Men det är hela poängen. Om det fungerar fortfarande som bara en telefon (och inget annat), då är det betecknas som en disponibel telefon. I själva verket har det förmodligen samma funktioner som någon av de plain-jane nygjorda engångsmaterial gör. Ta Nokia 3310 till exempel. Även om lite fysiskt större, är det nästan identiskt med Nokia 1200. Visst är det lite skrymmande, men alla operativa funktioner är praktiskt taget samma samma meny, samma skärm, etc. Det är nästan troligt att dagens "engångs" telefoner är bara kopior av gårdagens bästa telefoner.