O2e

Hur hittar de senaste adware hot och varningar

Det datorns prestanda ska vara under optimala nivåer

Det datorns prestanda ska vara under optimala nivåer. Detta gör att du kan arbeta effektivt. Detta kommer att ge dig en bra tid medan du lyssnar på din favoritmusik eller titta på senaste filmen strömmar. Men oavsett hur hårt du arbetar på att behålla öppenheten av dina program finns irriterande mjukvaror som invaderar systemet. Läs om adware och hur du kan parera hoten i samband med det.

Vet fiendens rötter. Adware eller reklam-stödda program kännetecknas av reklam som automatiskt visar, nedladdningar, eller spelar på datorn efter att ha installerat ett programpaket. Det kan också köras medan du använder ett program. Generellt sett är de annonser som dyker upp på skärmen ofarlig. Utvecklaren ger ut relevant information om andra heta produkter och tjänster. Inkomsten genererar kommer att ge vika för minskad prissättning av mjukvaran och uppgradering av själva programmet. Adware som du måste se upp för heter spionprogram. Det är en typ av skadlig kod som är inriktad på information som stjäl och integritet intrång. Shareware är ett annat begrepp kopplat med adware. Den största skillnaden ligger på det faktum att du kan göra sig av med oönskade annonser vid köp av en licensierad eller registrerad kopia.

Skriv och klicka. Det bästa med internet är att du kan hitta allting med hjälp av fingrarna och lite sunt förnuft. Gå till din mest betrodda sökmotor för att hitta de senaste utgåvorna och trender när det gäller adware. Var specifik när du anger sökord på sökfältet. I detta fall senaste och nyligen adware eller malware kan göra susen. Välj de länkar som passar din nuvarande behov på lämpligt sätt.

Hur hittar de senaste adware hot och varningar. Vet fiendens rötter.
Hur hittar de senaste adware hot och varningar. Vet fiendens rötter.

Rensa datorn. För att lokalisera hot som finns i din dator måste du peka på tjänster av en pålitlig anti-spyware eller malware. Din dator kommer att genomgå en skanningen ger dig chansen att ta bort filer som kan vara skadliga.

Ta ut soporna. Varaktigheten av scanning sessionen kommer att bero på storleken på din hårddisk. Vänta tålmodigt och när datorn frågar dig vad du ska göra den perfekta åtgärd skulle vara att ta bort filer som är kategoriserade skadliga. Ditt arbete är inte avslutat. Du måste ta del av namnen på filerna. Adware kommer vanligtvis från program och applikationer som du normalt stöter och tar tid att utnyttja.

Var försiktig nästa gång. När du har tagit bort adware du har hittat datorn måste startas om. Efter denna procedur observera resultatet av din maskin. Var försiktig med filer och program som du nyligen har hämtat eller knackade på för att förhindra ytterligare smitta scenario.

Andra sätt att veta om adware. Ta dig tid att lära sig om de filer du lägger in i din dator. Gör det till en vana att hämta program från tillförlitliga källor. Se upp för andra anläggningar än de förvalda sådana. Blockera möjliga adware samband med vissa program innan det ens kommer in i portar i din behandlingsenhet.

Adware är oskyldiga annonser som försöker klo sig in abonnemang

Det datorns prestanda ska vara under optimala nivåer. Var försiktig nästa gång.
Det datorns prestanda ska vara under optimala nivåer. Var försiktig nästa gång.

Adware är oskyldiga annonser som försöker klo sig in abonnemang. Undvik att stärka inte deras effekter genom att ge ut personliga uppgifter, särskilt sådana som relaterade till din ekonomi. Var försiktig vid hantering av misstänkta webbplatser som utgör så välkända företag.