O2e

Hur hittar CAD - program för Mac - datorer

Om du är i området att göra planer och fysiska ritningar för konstruktioner och anordningar som så småningom skulle ha en fysisk form, skulle du förmodligen använda CAD-eller datorstödd design mjukvara för en av dina projekt. CAD är bra för denna typ av projekt eftersom det har inbyggd teoretiska och praktiska formler som skulle hjälpa till att göra konstruktionen både genomförbart och tekniskt fungerande. I slutet av dagen är det viktigaste om dessa konstruktioner är att de lätt kan göras till verkliga arbetsförhållanden produkter som kan senare marknadsförs.

Om en designer använder en Mac-dator

Hur hittar CAD - program för mac - datorer. Om du försöker lista ut vilket program skulle fungera bäst för dina specifikationer.
Hur hittar CAD - program för mac - datorer. Om du försöker lista ut vilket program skulle fungera bäst för dina specifikationer.

Om en designer använder en Mac-dator, kan det vara något mer utmanande än vanligt att hitta CAD-program. De flesta konventionella program som används för datorstödd konstruktion köras i Windows. Om du insisterar på att använda en Mac-dator för att göra din design, här är några tips som kan hjälpa dig att få rätt program för Mac-datorer.

  1. Sanningen skall fram, när en tillverkare gör ett program för ett operativsystem, gör företaget vanligtvis en version för Mac och andra operativsystem såsom Linux. Företagen vill inte lägga alla sina ägg i en korg så det är bäst för dem att bara vara mycket mångsidig genom att delta på behoven hos alla möjliga kunder och kunder.
  2. Om du försöker lista ut vilket program skulle fungera bäst för dina specifikationer, är det bäst att rådgöra med din andra Mac-användare. De människor som svär vid kulten av Apple har mycket starka och stora samhällen över hela Internet och det bör inte vara så svårt att hitta ett forum, blogg eller community som inte skulle ha andra designers som skulle använda CAD. Mac-användare är vanligtvis mycket hjälpsamma och påstridig så det inte kommer att bli så svårt att fina människor som kommer att vara villiga att berätta vad de tycker om specifika produkter och tjänster.
  3. Fråga dina vänner och kollegor som använder Mac-datorer också. Ibland är tal på grund av det som tecknar avtalet. Hålla kontakten med hur andra människor tänker genom att fråga dem om deras insikter och åsikter. Om det är möjligt kan du be även din vän så att du kan provköra programmet på sin Mac. Detta bör ge dig en god uppfattning om hur bra programmet hanterar i jämförelse med de andra alternativen på marknaden.
  4. Läs publikationer och tidskrifter. De flesta av dessa läsmaterial skulle ha recensioner om de senaste produkterna och deras förenlighet status med olika operativsystem och datormodeller. Korsreferens dina forskningsresultat med andra artiklar som skulle bevisa hur bra programmet fungerar på en Mac.

Använda Mac borde egentligen inte påverka din förmåga att arbeta med vissa program. De flesta företag utvecklar redan produkter för Mac eftersom företaget har en stor följande och förankring. Bara gör dina läxor med forskningen och det skulle vara mycket lätt att hitta det program för CAD som är mest lämpad för vad du vill åstadkomma.