O2e

Hur hitta gratis bibel programvara

Du kommer ha stor nytta av Bibeln programvara om du vill läsa och studera Bibeln med datorn eller andra digitala enheter som iPhone och iPod. Bibeln programvara gör det enkelt för dig att göra en bibel lektion, få innebörden av en biblisk ord och förstå en text med en kommentar. Den goda nyheten är att det finns olika typer av Bibeln programvara som finns idag, och vissa av dem är gratis. Här är hur du kan hitta gratis Bibeln programvara.

Hur hitta gratis bibel programvara. Välj enligt tillgängliga funktioner.
Hur hitta gratis bibel programvara. Välj enligt tillgängliga funktioner.

  • Gör din forskning. Forskning om de bästa gratis Bibeln programvara. Kom upp med en lista över gratis Bibeln program, sedan besöka sina respektive webbplatser. Ta reda på deras egenskaper, såsom kommentarer, konkordans, kartor och dagliga andakter, och systemkrav.
  • Läs recensioner. Användarrecensioner kommer att ge dig en god uppfattning om de program. Dessa kommer att berätta om ett visst program är enkelt att använda, har användbara funktioner och erbjuder funktionella uppdateringar. Försök att läsa så många recensioner som du kan, och avgöra om det råder enighet bland användarna.
  • Välj enligt tillgängliga funktioner. Du kommer att märka att olika Bibeln nedladdningar har massor av olika funktioner. Medan andra har de mest grundläggande funktionerna, vissa program erbjuda mer komplexa funktioner. Så det kan vara något förvirrande när du bestämmer utifrån funktioner. Tricket är att hitta Bibeln programvara som svarar på dina behov. Du behöver inte nödvändigtvis måste få en som har de flesta funktionerna, utan väljer en med funktioner som kommer att vara mest användbar för dig.
  • Jämför program. Även om deras innehåll är liknande, Bibeln program skiljer sig från varandra. De har olika användargränssnitt, olika kommentarer, och olika texter devotional, bland annat. Så när vi letar efter gratis bibel programvara, försök att göra jämförelser. Bestäm vilka bland program erbjuder den bästa servicen.
  • Prova en demo. Om programutvecklare erbjuder en demo, kan du välja att ladda ner och prova demot först innan du laddar ner själva programmet. På så sätt kommer du att ha en känsla av programvaran och avgöra om det verkligen är Bibeln programvara för dig. När du försöker en demo, se till att använda alla funktioner. Ta reda på om funktionerna passar dina behov och är lätta att använda. Demo körs vanligtvis en månad. Du måste bestämma att ladda ner mjukvaran efter demot ut.
  • Ta reda på om du kan ladda ner ytterligare funktioner. Vissa Bibeln program kan du få ytterligare funktioner som kommentarer, översättningar, studier hjälper, och devotionals. Vissa av dessa funktioner kan laddas ner gratis, medan andra är tillgängliga mot en avgift.


Även om inget kan jämföras med upplevelsen av bläddrade en verklig bibel, med Bibeln programvara i din dator, telefon eller bärbar mediespelare ger dig chansen att läsa Bibeln och när som helst du vill. Det ger dig också en helt annan upplevelse av att studera Bibeln i den digitala tidsåldern.