O2e

Hur hitta gratis 3D - program

Den bästa tillgängliga

Om du söker på nätet hittar du massor av program som finns tillgängliga för nedladdning. Jag gjorde en sökning och hittade fem intressanta 3D program. Låt oss kommentera var och en av dem:

 1. Anim8tor. Anim8tor är en mycket enkel och lätt programvara, med låga systemkrav, och det är helt fri. Det är en mycket kapabel och användbart program. Det har också många lätt att använda tutorials på nätet. Du hittar den på Anim8tor .
 2. Art of illusion. Art of Illusion är en mer kraftfull programvara med många funktioner som bara finns i kommersiell programvara. Tanken bakom det är att ge en enkel att använda gränssnittet men med kraftfulla funktioner. Du kan hämta den på Art of illusion .
 3. Hur hitta gratis 3d - program. Anim8tor.
  Hur hitta gratis 3d - program. Anim8tor.

  Autoq3d. AutoQ3D är en intressant OpenGL-baserad programvara som används för 3D-modellering. Teamet på AutoQ3D Project säger att det är ett enkelt och intelligent sätt att göra 3D-konstruktioner. Du kan kontrollera detta vid Autoq3d .

 4. Blender. Blender är den mest kraftfulla och kan allt. Det är jämförbart med kommersiella program som 3D Max Studio, SoftImageXSI och Maya 3D. Den kan utföra högt utvecklade 3D-filmer och spel, och den har stöd för programmeringsspråket Python. Du hittar det gratis på Blender .

 5. Den bästa tillgängliga. Art of illusion.
  Den bästa tillgängliga. Art of illusion.

  Google SketchUp. Google SketchUp är ett 3D-modellerare program utformat för yrkesverksamma som arkitekter och civilingenjörer, spelutvecklare, filmskapare, m.fl.. Sketchup kan användas för att rita byggnader för Google Earth. Programvaran är utformad för att vara mer intuitivt och lättare att använda än de andra 3D modellerare. Ladda ner det här .

Det finns många andra 3D-program tillgängliga, men dessa är de mest anmärkningsvärda. Om du söker "3D-program," du kan hitta några andra alternativ. En sak att tänka på: 3D-animation programvara är inte riktigt lika lätt att lära som man kan tro. Men ge inte upp: Allt du behöver är praktiken!