O2e

Hur får ringsignaler SMS: SMS toner

Använd dessa tips för att hitta SMS toner

Många telekomföretag har gett sina abonnenter en mängd text ringsignaler som kan anpassa sina telefoner. De tar ut en minimal mängd för varje ringsignal ner till abonnentens telefon men med tiden de förlorar sitt överklagande som alla har hämtat samma ringsignal. Så mycket för individuella uttryck. Först ska vi prata om vad man ska leta efter i ringsignaler textmeddelanden då vi itu hur man hittar SMS toner.

Hur får ringsignaler sms: SMS toner. Senast.
Hur får ringsignaler sms: SMS toner. Senast.

Vad gör ett textmeddelande ringsignal trendiga?

  • Unik. Det bör vara något som ingen någonsin har haft på sin mobiltelefon. Så glöm att titta på ringsignaler som din telefon leverantör erbjuder därför bara om alla har haft det ner till sina telefoner i något skede.
  • Senast. Leta efter något som alla kan relatera till. Till exempel, om det är en kändis som alla pratar om just nu, kan du använda deras sång (leta efter de mest sällsynta versionen) som ringsignal.
  • Intressant. Se till att ringsignalen rör din personlighet. Det bör vara något som skapar en individuell uttalande. Det kan vara så konstigt som ditt badrum konsert.

Nu när du vet vilken typ av text ringsignaler för att leta efter, kan du hålla det i åtanke under ditt sökande efter toner för textmeddelanden. Några av de platser som anges nedan erbjuder gratis SMS toner, medan andra kommer att be dig att betala en liten avgift för att hämta sina toner för textmeddelanden. Dessa är de platser där du kan leta efter dem:

  • Online. Internet har massor av webbplatser som erbjuder gratis SMS ringsignaler. Var försiktig med vissa försåtliga webbplatser som ber om din e-post och telefonnummer. Du kan få massor av spam-meddelanden, som de använder för befordran.
  • Offline. Du kan använda datorns ljud för en en-av-en-slag textmeddelande ringsignal. Alternativt kan du även använda programvara omvandlare som omvandlar video till ljudfiler och få den ökända film linje som ringsignal.
  • Röstinspelning. Moderna mobiltelefoner är oftast utrustade med en diktafon. Använd den för att spela in unika ljud och blanda dem i din dator för att göra din egen ringsignal.
  • Mobiloperatör. Detta är förmodligen det säkraste sättet att få ringsignalen men du måste prenumerera på en levande foder som informerar dig genom textmeddelande deras senaste mobila ringsignaler.

Använd dessa tips för att hitta SMS toner. Intressant.
Använd dessa tips för att hitta SMS toner. Intressant.

Så nu när du har fått din eleganta ringsignaler SMS, bör du veta hur du installerar dem i din mobiltelefon. Denna omständighet beror egentligen på var du fick filen i första hand.

  • Online. Du måste fylla i ett formulär på webbplatsen där du kan skriva i din mobil modell, mobilnummer och vilken typ av telekom du använder. Webbplatsen skickar sedan filen att din mobiltelefon hämtas automatiskt eller det kan skicka en länk som din mobil kan hämta på nätet.
  • Offline. Du måste bifoga datakabeln som medföljer telefonen eller aktivera dess Bluetooth ™ om du använder den. Slå på synkronisering programmet i telefonen. Dra filen från datorn till telefonens ljud mapp. Koppla ur programmet och kabeln. Vissa mobiler måste starta innan du byter ringsignaler.
  • Via telefon. Ljudfiler (från telekomföretaget eller röstinspelning) brukar grupperas i samma mapp som den konventionella ringsignal. Bläddra för att hitta den och väljer den för textmeddelanden ljud.

Allt du behöver är lite tålamod för att låta det kreativa uttryck ut. Glöm inte att ta del av din mobila modell och din teleoperatör eftersom detta kommer att avgöra huruvida de filer du valt.